SLOBA SNAJPER TRI SATA MUČIO LJUBAVNICU: Uspela sestri da pošalje poruku, policija uletela u stan

Autor:

Hronika

21.09.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Milutinović, poznatiji kao Sloba Snajper, iz Novog Sada, vođa navijača FK Vojvodina uhapšen je nakon što je u iznajmljenom stanu krvnički pretukao ljubavnicu.

Republika

Foto: ATV

Hapšenje Slobodana Milutinovića Snajpera

 

Milutinoviću je određeno zadržavanje od 48 sati nakon što ga je policiji prijavila ljubavnica U. J. da ju je pretukao u iznajmljenom stanu.

On je doveo ljubavnicu u stan u neuseljenoj zgradi u Novom Sadu, gde nakon što je zaključao vrata od stana silom prinudio da otključa telefon kako bi video sa kim je komunicirala. Za to vreme je više puta udario po glavi i telu.

Nakon što je ona pokušala da pobegne iz stana, Sloba Snajper ju je sustigao i povukao je za kosu zbranivši joj da izađe, te ju je silom odvukao u drugu sobu, bacio na krevet i nastavio da udara. U momentu dok je osumnjičeni bio u toaletu, ona je iskoristila priliku i poslala je poruku sestri, nakon čega je policija došla na navedenu adresu i uhapsila ga. Snajper je ljubavnicu zlostavljao oko tri sata. 

Republika

Foto: youtube.com/facebook.com

Slobodan Milutinović Snajper

 

Inače, ovo nije prvi put da se Sloba Snajper fizički iživljavao nad njom. Zbog fizičkog nasilja ona ga je već prijavljivala, a prethodni put pretukao je u kafani "Magacin".

Snejpar je početkom septembra zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47).

Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

Snajper je u žižu javnosti došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Babajaga

21.09.2021 16:19

E pa neka ju je prebio. Kako to ide? Premlati te, a ti zenturaca bez dostojanstva i karaktera opet s njim u krevet . Malo batine, malo 'sladak' zivot. Kao i ona sa letvom i ekserom. 6 godina u braku, pa cetvero dece. Isto, red batina, red ' slatkog zivota'. I vecina tako. Pa se vade kao zbog dece. Pa im 'muskarcine' decu ubijaju bacanjem s balkona i sl. Zene koje muzevi redovno prebijaju, izadjite iz 17-og veka. Uzvratite.