UHAPŠENI SNAJPER I NJEGOVA SUPRUGA! Policija kod Slobodana Milutinovića našla nelegalno oružje!

Autor: Republika

Hronika

05.09.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Milutinović poznatiji kao Snajper i njegova supruga uhapšeni su u velikoj akciji policije, a kod njih je pronađeno oružje za koje nisu imali dozvolu.

Republika

Foto: ATV

 

Slobodan Milutinović Snajper je zajedno sa suprugom, uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47). 

Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

Snajper je u žižu javnosti došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

Snajper je pred kraj 2020. godine izabran u UO Vojvodijne mada je i odranije bio usko povezan sa klubom, pre svega kao vođa dela navijača kluba sa "Karađorđa".

Bio je desna ruka pokojnog predsednika kluba Bate Butorovića, a nekoliko godina kasnije preuzeo je novosadskog drugogligaša FK Kabel, koji je zbog nameštanja utakmica kažnjen oduzimanjem bodova.

Milutinović je svojevremeno čak i bio u zatvoru, a teretio se za nedozvoljeno nošenje oružja, napad na službeno lice, nanošenje teških povreda, kao i da je učestvovao u poslovima sa drogom i prostitucijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fikus

05.09.2021 16:30

U našem fudbalu sve sami UZORNI GRAĐANI, od lokalnih opštinskih liga pa do 1. lige, nema nikakve razlike

Odgovori 11 1