SIN JE SVE TO GLEDAO! Bivša supruga Milana Boškovića: Nikada neću povući tužbu

Autor:

Hronika

17.09.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jelena Bošković (38) prijavila je supruga, suportskog komentatora Milana Boškovića da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu.

Foto: Printscreen/Youtube/Nova

Milan Bošković u studiju

 

Kako je istakla, ona neće povući prijavu, jer ima u vidu da u Srbiji postoje mnoge žene koje trpe nasilje i želi da njima bude dobar primer kako treba postupati u ovakvoj situaciji.

Jelena se trenutno nalazi u svom devojačkom domu, kod majke u Barajevu.

- Pa kako mogu da se osećam, užasno. Tužbu protiv supruga sigurno neću povući. Rekla sam istinu u policiji, a imam i odgovornost prema svim ženama koje u Srbiji trpe nasilje. Tako da tako nešto ne dolazi u obzir - rekla je Jelena još uvek vidno u šoku.

Ipak, supruga Milana Boškovića nije želela dalje da ulazi u detalje šta se desilo u njihovom domu na Novom Beogradu, jer kako kaže, njen sin je sve to video i preživeo, pa ne želi da kroz to ponovo prolazi.

- Imam malo dete, koje je prisustvovalo događaju i sve to preživelo, zbog njega ne bih detaljisala. Njemu nije potrebno da celu dramu iznova preživljava - istakla je Jelena.

Foto: printscreen

Milan Bošković, sportski komentator

 

Da podsetimo, Jelena je policiji ispričala da su se ona i suprug sporazumno razveli pre godinu i po dana, te da je razlog bio njegova preljuba. Istakla je da ovo nije bio prvi put da je bio nasilan, ali ga nikad pre nije prijavljivala. Živela je u Barajevu kod majke, a pre dve nedelje se vratila na Novi Beograd u stan kako bi detetu bilo lakše da ide u školu. Rekla je, takođe, da je jutros oko 9 časova, kada je spremala doručak sinu, videla da je Milan nervozan. Rekao je, kako je ona ispričala policiji, da mu je uništila život i vezu koju je imao tokom braka.

Kada je počeo da je vređa da je "prljava seljančura iz Barajeva" prišao joj je i ona, zato što je znala da će da je povredi, prošla je prstima kroz njegovu kosu, jer je istu presadio.

Jelena je ispričala policiji da je nakon toga uzeo cipelu i gađao je u glavu, a posle toga je otišla do kupatila. Zatim, došao je za njom, gurnuo je u kadu, a ona je, kako je ispričala, udarila leđima o česmu, a zatim joj je lupio par šamara. Zatim je krenula u spavaću sobu i gurnuo ju je na krevet i legao preko nje. Prema njenim rečima, u tom trenutku je naišlo dete koje ih je razdvajalo i vikalo: "Skolni se od mame, nemojte više da se bijete".

Nakon toga, Jelena je, kako tvrdi, uzela dete i krenula sa njim u školu, a Milan je pokušavao da smiri situaciju. Hteo je da ih vozi do škole, a ona je to, kako ističe, prihvatila, zato što je sin to tražio. Kad je ostavila dete u školi krenula je peške drugim putem, a on je pokušavao da se pomire. Nakon toga, tvrdila je ona, došla je u policiju i sve prijavila.

Komentari (1)

Loading
Sale

18.09.2021 10:04

A i njoj je čini mi se bilo samo da se isvađa umesto da sinu poželi srećan boravak u školi. Jako su se oboje osramotili pred detetom. Sin je to video Kaže mama. Čini mi se da je nespretno sin mnogo toga video i čuo od vas što kao od roditelja nije trebao. Skrivati svoje loše namere preko leđa deteta.