ŽENA I SIN RIDALI NAD TELOM NESREĆNOG ĐORĐA! Cigla bila okidač za svirepi zločin: Detalji porodične tragedije u Leskovcu

Autor: Republika

Hronika

03.09.2021

22:05

U Leskovcu se kasno popodne oko 17 sati dogodio stravičan zločin u kojem je je A. B. (32), sekirom ubbio svog oca Đ.B. (68).

Printscreen

Policija još uvek na licu mesta, ilustracija

Tragedija se dogodila u leskovačkom naselju Slavka Zlatanovića, odnosno u Vučjanskoj ulici broj 14. Policija je i dalje na licu mesta, a Hitna pomoć se vratila budući da je Đ. B. izdahnuo na licu mesta.

Komšije kažu da su u to vreme najpre čule svađu, a potom udarac tupim predmetom i vrisak ženskog glasa.

U Policijskoj upravi u Leskovcu nisu dali saopštenju niti bilo koju zvaničnu informaciju, ali "Blic" nezvanično saznaje da je tragedija usledila nakon svađe oca i sina.

- Oni su se svađali u dvorištu oko nečega, otac je bio veoma besan pa je sina gađao ciglom. Međutim, ovaj se okrenuo, zgrabio sekiru koja je bila na dva metra od njega, zamahnuo i udario ga u glavu - ispričao je pouzdani izvor "Blica".

Dodao je da je na mestu zločina zatečen stravičan prizor. Đorđe B. je bio u lokvi krvi sa razbijenom glavom. Njegova žena i drugi sin su ridali nad njim, a u ubica je malo dalje sedeo i držao svoju glavu u rukama, kazao je naš izvor.

Ekipa Hitne pomoći je pozvana, ali je lekar je mogao samo da konstatuje smrt.

Inače, reč je o četvoročlanoj porodici odnosno o roditeljima i dvojici sinova, koja se nedavno doselila u ovaj izuzetno siromašan kraj Leskovca.

Prema navodima komšija, to nije prvi slučaj svađe.

- Otac i majka su sa ovim sinom uvek imali problema. Često bi se svađali i često bi zvali policiju, a nama govorili da je bio izuzetno nasilan - rekla je "Blicu" jedna od komšinica porodice.

(Republika/Blic)

Komentari (0)

Loading