DA SE NAJEŽIŠ: Velja Nevolja imao RAZRAĐEN PLAN, po kome je UBIJAO svoje ŽRTVE!

Autor: Republika

Hronika

06.02.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozno!

RepublikaFoto: youtube.com/Mario Sekulic
Velja Nevolja

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković i još 20 osumnjičenih pripadnika njihove zloglasne grupe prethodne noći na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal branili su se ćutanjem.

- Saslušanje je trajalo cele noći. U pratnji advokata, jedan po jedan izvođeni su pred tužioca. Svi su izjavili: "Nisam kriv, u ovoj fazi postupka braniću se ćutanje" - navodi izvor portala "Srbija Danas".

Posle saslušanja, na predlog tužilaca, sudija za prethodni postupak odredio je svima pritvor do 30 dana.

Belivuk i Miljković, kako saznajemo, sumnjiče se da su početkom 2019. napravili plan i organizovali kriminalnu grupu koja je funkcionisala pod paravanom navijačke grupe FK Partizan Principi.

Cilj grupe je, kako smatra tužilaštvo, bio da pripadnici stiču imovinsku korist, ali i da zauzmu vodeće mesto u podzemlju, preuzmu prevlast na tržištu droge i ubijaju pripadnike suparničkih kriminalnih grupa.

 

- Oni se zasad sumnjiče za tri krivična dela ubistva - navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija, kao i "Pink pantera" Milana Ljepoje.

Prema dosad prikupljenim dokazima, grupa je po istom receptu namamila, otela, a potom u kući u Ritopeku ubila trojicu muškaraca. Za svu trojicu tužilaštvo smatra da su ubijeni iz osvete, a za njihovim ostacima i dalje se traga - otkriva izvor portala "Srbija Danas".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading