JAVILA SE MIKINA ŽRTVA IZ AMERIKE: Profesor glume je svoje učenice napastvovao i tokom 90-ih!

Autor: Republika

Hronika

06.02.2021

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna državljanka Srbije javila se iz Sjedinjenih Država.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Jedna državljanka Srbije javila se iz Sjedinjenih Država. Ona je svojevremeno bila polaznica škole Mike Aleksića, ima veoma traumatično iskustvo seksualnog zlostavljanja. Ona se ne bavi glumom, otišla je u drugu profesiju i već godinama živi u inostranstvu. Kako je ispričala, nju je Aleksić napastvovao polovinom 90-ih godina - kaže osoba bliska istrazi.

Prema saznanjima, ova mlada žena već je dala izjavu istražnim organima.

- Izjava je uzeta putem Skajpa, snimljena, transkribovana i predata tužilaštvu. Ona će najverovatnije biti uzeta u razmatranje kao svedok - kaže upoznata osoba.

Tužilaštvo je, prema dostupnim podacima, donelo odluku da će sve one devojke i žene koje budu želele da učestvuju u postupku, izjave moći da daju putem video-poziva, što će znatno olakšati stvari.

- Mnogo je jednostavnije, jer neće morati da putuju i to će s jedne strane pojednostaviti postupak, ubrzati ga, a sa druge odobrovoljiti sve eventualne žrtve ili svedoke - navodi osoba upoznata sa tokom istrage.

Policiji i tužilaštvu se od trenutka kada je slučaj dospeo u javnost javio veliki broj devojaka i žena koje tvrde da su bile Aleksićeve žrtve. Ipak, u najvećem broju, međutim, reč je o zastarelim slučajevima, piše Blic.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading