(VIDEO) NECENZURISANI SNIMAK! Neviđene mere obezbeđenja: Pogledajte kako je policija sprovela ekipu Velje Nevolje na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal!

Autor: Republika

Hronika

05.02.2021

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija objavila je na zvaničnom Jutjub kanalu snimak privođenje okorelih kriminalaca okupljenih oko Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije
Tek će da propevaju: Uhapšeni kriminalci

Prema našim informacijama, u pratnji 22 vozila, u kojima su se nalazili pripadnici organizovane kriminalne grupe, bile su specijalne jedinice Žandarmerije i specijalne jedinice SBPOK-a, kao i pripadnici Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd.

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije

Belivuk, njegova desna ruka Marko Miljković i ostali kriminalc prethodno su bili u prostorijama SBPOK u Makišu odakle su se uputili ka Specijalnom tužilaštvu u Ustaničkoj ulici.

Njihovo saslušanje počelo je oko 22 časa, a nakon toga Tužilaštvo će tražiti određivanje pritvora. O pritvoru će odlučivati sudija za prethodni postupak Specijalnog suda.

Kako je izgledalo privođenje Nevoljine ekipe, pogledajte u snimku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading