SUMNJA SE DA JE LJUDSKA! Nećete verovati šta je kod VELJE NEVOLJE nađeno prilikom pretresa!

Autor: Republika

Hronika

05.02.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je realno!

RepublikaFoto: Starsport

Kod Veljka Belivuka, koji je uhapšen sa Markom Miljkovićem i 15 pripadnika najjače organizovane kriminalne grupe, policija je prilikom pretresa pronašla ljudsku kost.

- Ljudska kost je kod Belivuka pronađena ličnim pretresom, i odmah je poslata na veštačenje, a rezultati se čekaju. Za sada niko ne može ništa unapred da pretpostavlja, ali smo prilično uvereni da nađena kost ima veze sa nekim od izvršenih krivičnih dela za koja se Belivukova kriminalna grupa vezuje - kaže za "Ekspres" izvor iz MUP Srbije.

On navodi i da je policija došla i do određenih saznanja da su tela pojedinih žrtava zlodela Belivuka i njegove smrtonosne ekipe zakopana na njivama pored Ibarske magistrale.

- Tačna lokacija još nije poznata. Čekaju se saslušanja svih osumnjičenih, određena veštačenja, i praćenje tragova kretanja kako bi se došlo do tačne lokacije, na kojoj bi moglo da se izvrši iskopavanje tela. Nije isključena ni mogućnost da neko od uhapšenih progovori i otkrije lokaciju zakopavanja žrtava - kaže naš izvor.

 

 

On navodi i da je Belivukov automobil "smart", poslat na veštačenje, kao i da se od tog veštačenja očekuje puno u smislu prikupljanja materijalnih dokaza.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading