I BANAT SE TRESE OD VELJE NEVOLJE! Službenica mucala od straha: TRAŽILI SU JEDNOG ČOVEKA!

Autor:

Hronika

05.02.2021

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka poznatog kao Velja Nevolja pokrenulo je čitavu erupciju u Srbiji, pa su posle Beograda gde je uhapšeno blizu 20 osoba osumnjičenih da su učestvovali uD prljavim poslovima, usledila hapšenja u Pančevu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Operativci Uprave kriminalističke policije danas su napravili pravu pometnju u mestu Brestovac u Banatu, gde su sa jednim uhapšenim muškarcem upali u zgradu mesne zajednice.

Istovremeno, policija i UKP su pretresali i pretraživali mesto i okolinu tražeci Belivukov regrutni centar u kojem je obućavao kadar za teška krivična dela i gde su vežbali gađanje iz vatrenog oružja.

- Čitavo selo je u strahu od tog Belivuka iako je uhapšen. Ovde ima mnogo droge i sada smo sigurni da je on rasturao. Ako je ubijao ljude u našem selu bog neka ga kazni - ogorčeno kaže jedna gospođa koju smo sreli u centru Brestovca ispred MZ Brestovac.

Pošto su UKP pretražili zgradu u prisustvu uhapšenog Pančevca i tek nakon dva sata izašli i pustili zaposlene da se vrate u kancelarije, mi smo došli kod njih, ali smo zatekli samo jednu devojku na radnom mestu.

- Kolege su izašle na pauzu, a ja imam nešto da obavim. Jesu bili naoružani inspektori sa fantomkama na glavama, ali ne smem da vam kažem šta su tražili. Pitali su me za jednu osobu, ali ne smem reći 

njeno ili njegovo ime - otkrila je mlađa devojka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading