EKSKLUZIVNO! Oglasila se tužiteljka Milica Ljubičić povodom hapšenja Miloša Đukanovića!

Autor:

Hronika

05.02.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenica Drugog osnovnog javnog tužioca Milica Ljubičić ekskluzivno za Republiku otkriva detalje hapšenja navijača Partizana bliskog Velji Nevolji, Miloša Đukanovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milica Ljubičić

- Šta da kažem? Prijatelj me pozvao na ručak i ništa više. Dogodilo se hapšenje, a policajci su nam se čak izvinili - priča za Republiku Milica Ljubičić.

- Policajci su Đukanoviću čak i u džepu našli račune koje je trebalo da da mom prijatelju Tomi Zoriću - kaže ona.

 

 

 

Podsećamo, danas je u Pančevu u društvu dva državna tužioca, uhapšen Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana blizak Velji Nevolji. Đukanović se u trenutku hapšenja nalazio u društvu Tome Zorića, sekretara Državnog veća tužilaca i Milice Ljubičić, zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca. 

Takođe u Pančevu su privedene dve osobe bliske kriminalnom klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića Mareta. U pitanju su Predrag Janković poznatiji kao Pesko i Marko Milosavljević javnosti poznat pod nadimkom Bojke. Janković i Milosavljević su produžene ruke Belivuka.

Tim povodom se oglasiio i Zorić, a njegovu izjavu možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
moravka

06.02.2021 18:44

Sve ih treba pohapsiti i strogo osuditi:((