EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Tomo Zorić otkriva sve detalje hapšenja Miloša Đukanovića

Autor:

Hronika

05.02.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić ekskluzivno otkriva detalje hapšenja navijača Partizana bliskog Velji Nevolji, Miloša Đukanovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tomo Zorić

- Došao sam sa drugaricom Milicom Ljubičić da se vidim sa tim čovekom koji je zakupio stan kod moje majke - priča Zorić i objašnjava da je kao i obično došao zbog naplate kirije.

- Došao sam po kiriju i račune, ne znajući da se radi o kriminalcu, a već u sledećem trenutku ga je uhapsila policija. Ne znam zbog čega, niti imam bilo kakve veze sa tim - priča on i zaključuje:

- Još uvek sedim u restoranu najnormalnije i nemam veze sa bilo čim.

 

 

 

Podsećamo, danas je u Pančevu u društvu dva državna tužioca, uhapšen Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana blizak Velji Nevolji. Đukanović se u trenutku hapšenja nalazio u društvu Tome Zorića, sekretara Državnog veća tužilaca i Milice Ljubičić, zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca.

Takođe u Pančevu su privedene dve osobe bliske kriminalnom klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića Mareta. U pitanju su Predrag Janković poznatiji kao Pesko i Marko Milosavljević javnosti poznat pod nadimkom Bojke. Janković i Milosavljević su produžene ruke Belivuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
viktorbgd

05.02.2021 17:21

Ja po kiriju idem u stan koji sam izdao, da vidim sta se deseva, a niakd u zivotu nisam isao u restoran po kiriju, U restoranu se nalazim sa prijateljima ili poslovnim saradnicima.

Sandra

05.02.2021 18:42

Mora da nisi znao?

Milan

05.02.2021 18:53

Moze da se pravdaju i pricaju sta hoce, sve je tu jasno i za pametnog dovoljno i previse.

Odgovori 10 0
Milutin

05.02.2021 19:34

Pazi stvarno, slučajno ste bili zajedno inače se ne poznajete.?