UŽASAN INCIDENT NA BADNJE VEČE: Policajac udaren u glavu

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

07.01.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U alkoholisanom stanju napali službeno lice.

RepublikaFoto: pixabay.com

Policija u Arilju uhapsila je N. F. (32) iz Arilja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice, dok će protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Saobraćajna policija je sinoć u kontroli saobraćaja zaustavila tridesetdvogodišnjeg vozača i ustanovila da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola. On je odbio da pođe sa patrolom i pozvao prijatelje koji su došli i vređali policijske službenike, a jedan od njih, N.F. udario je policajca u predelu glave.

 

Vozaču koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola izrečena je i novčana kazna u iznosu od 100.000 dinara, kao i zaštitna mera upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od osam meseci.

Takođe, pedesetšestogodišnjem muškarcu iz Arilja izrečena je novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara zbog vređanja policijskih službenika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading