ŠOKANTNA SAZNANJA U SLUČAJU JEZIVOG UBISTVA NA ČUKARICI: Očevidac tvrdi da je ženu izbo njen diler

Autor:

Hronika

21.12.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija je bio svedok zločina.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

U kući Nenada I. (55) sinoć je oko 2 sata pronađena mrtva Sara D. (47) sa ubudnom ranom u predelu prepona. Vlasnik kuće je odmah uhapšen zbog sumnje na ubistvo, a kako se saznaje, on je bio diler koji je žrtvu snabdevao narkoticima.

MUP je danas saopštio da je Nenad I. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo,

- On se sumnjiči da je noćas u stanu na Čukarici oštrim predmetom ubo četrdesetsedmogodišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - kazali su iz policije.

Leš žene zatečen je u prizemlju zgrade u ulici Dušana Vlajića na Čukarici, a jedan od komšija, kome su policajci stavili lisice na ruke zbog sumnje da je bio očevidac ubistva, ispričao je da ubijena Sandra prethodna dva dana nije izlazila iz stana.

- Sandra dva dana nije izlazila iz stana, došla je u narkomanskoj krizi. Pretpostavlja se da ju je izbo diler - rekao je komšija za portal Nova.

 

 

 

Ovog čoveka policijaci trenutno drže u zgradi i imaju nalog za privođenje. Istražitelji sumnjaju da je on bio očevidac ubistva. On je po dolasku policije na mesto zločina i identifikovao telo Sandre D.

Mediji prenose i da je stan u kome se dogodio zločin veoma neuredan i prljav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading