ISKASAPILI ČOVEKA ZBOG DEVOJKE: Još jedan bezobziran napad pripadnika "KAVAČKOG KLANA"!

Autor:

Hronika

11.12.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom uhapsili su šestoricu pripadnika "kavačkog klana" koji su nožem iskasapili Marka P. (40) u selu Darosavi kod Aranđelovca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U spektakularnoj akciji policije uhapšeni su: B. Ž. (1995), S. N. (1995), J. S. (1992), C. I. (1999), S. R. (1983) i G. D. (1999), koji su se posle izvršenja krivičnog dela sakrili u iznajmljenom štek-stanu u Braničevskoj ulici u Beogradu. Određeno im je zadržavanje do 48 časova, posle čega će s krivičnom prijavom biti privedeni nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prema nezvaničnim saznanjima, povod za brutalan napad na Marka P. je bila devojka! Naime, ona se ekipi "kavčana", povezanoj sa navijačkom grupom FK Rad, požalila da ju je Marko uznemiravao danima, pa je skovan plan kako da ga kazne.

Smislili su da se nesrećnom čoveku predstave kao kupci automobila koji je prodavao preko oglasa. Do Darosave su došli sa dva automobila. Čim je Marko izašao iz kuće, nekoliko puta su ga izboli nožem i naneli mu teške povrede, tako da se napadnuti i dalje nalazi u životnoj opasnosti. Kako se saznaje, zadobio je više uboda u predelu leđa i desne ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading