(VIDEO) Spektakularno hapšenje na Voždovcu: Interventna nakon potere sustigla begunca i razvalili auto

Autor:

Hronika

07.12.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred osnovne škole "Veselin Masleša" na Voždovcu, večeras su pripadnici Interventne jedinice nakon potere uhapsili B.B (37) zbog posedovanja heroina.

RepublikaFoto: Republika

U opsežnoj akciji učestvovalo je čak 4 vozila i veliki broj policajaca kojima je bilo sumnjivo ponašanje vozača koji je vozilom "reno klio" išao iz jedne trake u drugu i udarao o ivičnjak.

Kada su policajci krenuli za njim, on je vozeći se pravcem od Autokomande ka "crvenim soliterima" u naselju Braće Jerković, pokušao da umakne pripadnicima Interventne jedinice koji su u džipovima pratili vozilo sve vreme.

Nakon potere kroz grad, policajci su uspeli da begunca sustignu u Kumodraškoj ulici kod broja 73 i tom prilikom nasilno otvorili vozilo jer muškarac nije želeo da otvori vrata. Unutrašnjost auta je detaljno pregledana i na suvozačevom sedištu pronađena je pvc kesa u kojoj se nalazio heroin.

Očevici koji su se zadesili na licu mesta navode da se prilikom hapšenja čuo i pucanj iz pištolja.

Nakon što je osumnjičeni savladan, pripadnici Interventne jedinice su se odvezli sa njim uz glasan zvuk sirene i rotaciona svetla.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading