Sramne optužbe monstruma protiv inspektora: Neđeljko pokušao da optuži policajce da su vršili torturu nad njim

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Neđeljku Đuroviću koji je osumnjičen za brutalno ubistvo Miloša Mileusnića nastavljeno je danas. Pretres je u jednom momentu izmakao kontroli kada je optuženi za ubistvo pokušao da okrivi policajce time da je nad njim vršena tortura.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ivan Mileusnić i Neđerljko Đurović

Neđeljko je na kraju svedočenja inspektora UKP 3. odeljenja Gorana Vidakovića postavio 3 pitanja, gde mu se u pre svega zahvalio na pristojnosti.

- Hvala na pristojnosti, vi ste bili dobri prema meni u stanici, ali zašto ste me više puta presvlačili i maltretirali i u jednom momentu ostavili skroz golog da sedim 30 min - upitao je Đurović.

Ispektor Vidaković je negirao i rekao da mu je odmah data nova odeća.

Zatim je Neđeljko pitao da li su mu tada dali jaknu Mileusnića da obuče, a da je on razvukao i pogledao jaknu te rekao: "Ovo nije moje".

Inspektor je kazao da je to nemoguće jer je i njegovu i žrtvinu odeću odmah odnela kriminalistička tehnika.

Na kraju je Đurović upitao inspektora Vidakovića "Da li ste bili tu kada me je jedan vaš kolega tukao dok nisam prokrvario?"

Sudija je videla u kom pravcu ide ovaj pretres te je na vreme reagovala i smirila situaciju.

Nakon Đruovićevog izlaganja sudija je pitala inspektora "kako su našli nož", a on je odgovorio da ih je Neđeljko odveo na  lice mesta i pokazao gde se nož nalazi, ali da nije bio tada prisutan da vidi da li je istinit navod da su ga naveli da dotakne nož.

Sudija je upitala da li je Đurović dotakao nož, inspektor je tada naglasio "mislim da je to nemoguće da su ga moje kolege navele na to".

Na kraju pretresa branilac ubice kaže da nije isto lice na prikazanim snimcima, a tužilac tvrdi da jeste i da se to vidi i po odeći i po hodu i po kosi.

Na sledece ročište 24.11.2020. godine biće pozvane i kolege Vidakovića koje će govoriti o nalaženju noža.

Takođe naloženo je novo trasološko antropološko veštačenje, a branilac monstruma na kraju je rekao: "Nemoguće da je moj branjenik počinio ubistvo jer je baš u to vreme počinio incident u Poštanskoj štedionici i treba nabaviti taj snimak sa kamerom".

Potom je tužilac odgovorio da im prvo treba snimak sa mesta ubistva i tačno vreme kada je Mileusnić izboden, pa da tek onda može da se gleda snimak iz štedionice

Psihopata se stalno okretao ka majci i nešto joj zabrinuto dobacivao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading