(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Beograd kao klanica: Migranti se izboli noževima u parku kod autobuske stanice

Autor:

Hronika

17.10.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd ovih dana sve više liči na gladijatorsku arenu, gde migranti pored napada na naše građane, sukobe koji su sve učestaliji između sebe rešavaju na ulicama prestonice.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sukob migranata

Pored napada koje beležimo ovih dana a i krađa i provala koje su sve češće, sinoć nešto oko ponoći u parku kod autobuske stanice desio se novi sukob između dvojice migranata od kojih je jedan dobio ubodnu ranu u predelu stomaka.

Samoogranizovana ekipa mladića koja stoji iza pokretna "narodna patrola", uspela je da spreči razbuktavanje sukoba i pruži pomoć povređenom migrantu a napadača spreči od bekstva sve do dolaska policije koja je odmah bila alarmirana.

Naime kako se prepričava razlog sukoba nije poznat ali se na snimku koji možete pogledati jasno vidi da ranjeni migrant nije pokazivao znakove agresije te se izmicao dok ga je drugi napadao kada je u jednom trenutku izvadio nož i zario ga u stomak nesrećnom mladiću.

 

 

Ovo je samo jedan u moru sukoba koji su u našoj državi sve učestalij. Pre nedelju dana beležimo slučaj gde je devojka napadnuta kod Zelenog venca samo zbog mobilnog telefona, juče je crnogorski državljanin koji je mirno šetao sa prijateljem zadobio ubdnu ranu u predelu stomaka od migranta koji je bio pod uticajem alkohola. Danas je takođe još jedna devojka napadnuta na Brankovom mostu, a u Obrenovcu je sprečen pokušaj silovanja.

Večina njih ilegalno boravi bez ikakvog dokumenta u zemljama kroz koje trenutno putuju do želejnog odretišta, i na tom putu uglavnom pustoše sve što im padne pod ruku.

Ono što je zanimljivo jeste da odnekud dobiju lažna dokumenta na kojima izgledaju duplo starije od godišta koje im stoji na knjižici. Da li je slučajnost ili ne,  posebno za oko zapada činjenica da su svi rođeni u januaru prvog u mesecu, ali različite godine.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sumnjiva dokumenta

Građani strahuju za svoju bezbednost, kako kažu niko više ne sme slobodno da šeta ulicama. Prosto stiče se utisak da migranti mogu da prođu bez kazne, rešenja nema a kraj problema se ne nazire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading