PRETIO JE DA ĆE ME ODROBIJATI! Pretučeni momak od strane LEVIJATANA otkrio po ČIJEM NALOGU je dobio batine

Autor: Republika

Hronika

15.10.2020

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest pripadnika grupe "Levijatan" uhapšeno je juče zbog sumnje da su maltretirali i tukli muškarca B. M. (43) zbog komentara koji je ostavio na društvenoj mreži Fejsbuk, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Kako saznajemo, B. M. je policiji u Beogradu prijavio da je početkom oktobra napadnut, a da mu je pre toga preko telefona prećeno da će "ga odrobijati" ukoliko se javno ne izvini zbog komentara koji je ostavio na Fejsbuku. Kako saznajemo, B. M. je na jednoj fotografiji vođe "Levijatana" Pavla Bihalija ostavio komentar u kom ga je nazvao "Dudlač". Upravo ovo bio je povod za pretnje, sačekuše i batine!

Muškarac je u napadu zadobio lakše telesne povrede i sve podatke o tome i licima koja su ga tukla dostavio je beogradskoj policiji.

- 4. oktobra neko me je zvao na telefon i nije se predstavio, ali mi je uputio pretnje da će me odrobijati ako ne napravim video snimak u kom se izvinjavam za komentar koji sam stavio na Fejsbuku u vezi delovanja grupe "Levijatan" i taj, meni nepoznat, momak mi je rekao da ovaj razgovor vodi sa mnom po nalogu osnivača grupe "Levijatan" Pavla Bihalija - rekao je napadnuti mladić na saslušanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana@

13.12.2021 09:43

Pavle je pedofil