Detalji napada na člana Levijatana: Na Cvetićanina je pucano, a onda je drugi napadač s leđa zario nož

Autor: Informer, Republika

Hronika

22.12.2019

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Cvetićanin (37) istaknuti član pokreta Levijatan i radnik obezbeđenja u jednom klubu u Savamali napadnut je u petak na radnom mestu. Napad na njega se dogodio kada je grupa momaka želela da napravi incident u objektu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko Cvetićanin

- Marko i njegove kolege ušle su u raspravu sa momcima koji su došli u lokal sa ciljem da izazovu nered. Jedan od momaka potegao je pištolj i pucao na Cvetićanina i momke iz obezbeđenja. Cvetićanin je razoružao to lice išavši direktno na cev, dok je drugi momak sa leđa prišao i ubo ga dva puta u predelu bubrega i 20 centimetara niže. Iako povređen, Marko je savladao mladiće i sačekao sa kolegama jake snage MUP-a - prenosi izvot koji je upućen u detalje.

Na prepoznavanju Cvetićanin nije teretio nikog, iako nezvanično cirkulišu informacije da je u pitanju sin poznatog beogradskog biznismena, mladić čiji su inicijali V.B.

RepublikaFoto: instagram.com/pasazot
Pavle Bihali

Pavle Bihali, predsednik pokreta Levijatan rekao je da se Marko sada oseća bolje i da će neko vreme pauzirati sa svojim aktivnostima u Fondaciji pokretu Levijatan.

- Ne bih remetio istragu, verujem da ste najbliži istini i onome što se desilo. Ne znam ko su vinovnici niti mene to zanima, siguran sam da operativci MUP-a uveliko rade na tome. Marko odmara, bolje se oseća, i neko vreme će pauzirati sa aktivnostima u okviru Pokreta. Ponavljam, da svaki napad na naše članove shvatamo lično, i to je prosto naš zvaničan stav ne zalazeći u detalje. Marko je brinuo o mojoj bezbednosti nemali broj puta tako da se niko iz Pokreta neće ograđivati i svi koliko nas ima stojimo iza i ispred njega i čekamo odgovarajuću kaznu za počinioce - rekao je Bihali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading