Nova saznanja UŽASA u KALUĐERICI: Ubica uperio pištolj u komšinice koje su videle LIKVIDACIJU

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

10.09.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija Dragana R. koji je jutros likvidiran na raskrsnici Smederevskog puta i Proleterskih brigada u Kaluđerici, zatekao je Dragana kako leži krvav na zemlji i odmah pozvao pomoć. Ubica je, prema njegovim rečima, pre nego što je pobegao, pištolj uperio u komšinice koje su videle likvidaciju!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- To je bilo oko 8.15. Dragan je jutros otišao da odveze suprugu i dete na autobus i vraćao se sa Smederevskog puta. Čuo sam neki udarac, da se nešto dogodilo, istrčao sam i video sam da neko leži na zemlji i pomislio sam da je oboreni pešak. Kad sam video da je komšija i da je upucan, pozvao sam Hitnu pomoć - priča za "Blic" još potreseni komšija.

Kako nam je rekao, zločinu su prisustvovale dve komšinice, koje su iz automobila videle likvidaciju.

- Ubistvu su prisustvovale dve žene koje su bile u automobilu iza Draganovog, njih je ubica prestigao i udario u Dragonova kola... Nakon što je upucao Dragana, pištolj uperio u njih koje su tada još sedele u kolima, a onda je pobegao - kaže komšija, dodajući da hice najverovatnije nije čuo jer je kasnije saznao da je u zapaljenom automobilu koji je u međuvremenu pronađen u beogradskom naselju Mirijevo, pronađen pištolj sa prigušivačem.

Kako nam je ispričao, ubica je najpre izazvao sudar sa Draganovim vozilom kako bi ga naveo da izađe iz automobila, što je ovaj i učinio, a zatim ga je ubio.

- Dragan je otac petoro dece, a držao je jedan poznati restoran... Snaja mu je trudna i jutros je sa suprugom krenula na pregled, međutim vratili su se čim su čuli šta se dogodilo - kaže nam komšija.

Kako smo saznali, Dragan pored restorana u svom vlasništvu već 17 godina ima i jednu firmu. I njegov sin poznat je policiji po najtežim krivičnim delima.

Beogradska policija i dalje intenzivno traga za napadačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading