Cecin bivši priveden zbog Kekinog čoveka

Autor:

Hronika

23.10.2017

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maneken Vladimir Vuksanović (29), bivši dečko pevačice Cece Ražnatović, priveden je prošle nedelje u policiju zbog Aleksandra Dabića Dabe (43), najbližeg saradnika i nekadašnjag člana kriminalne grupe Dejana Stojanovića Keke!

RepublikaFoto: instagram.com/vladavuks
Maneken Vladimir Vuksanović

Rutinska kontrola

Kako saznajemo, Dabić je uhapšen sa Slobodanom Slijepčevićem (36) prilikom rutinske kontrole beogradske policije u kojoj mu je nađen pištolj za koji nije imao dozvolu sa metkom u cevi. U policiji je tada završio i Vuksanović, koji je bio s njim u društvu.

- U noći između ponedeljka i utorka policija je ispod Brankovog mosta zatekla četvoricu muškaraca. Pregledom audija A6 policajci su u skrovištu između vozača i suvozača pronašli pištolj bez fabričkog broja sa punim okvirom, dok je jedan metak bio u cevi!

Zbog toga su svi privedeni u stanicu, a audi je poslat na veštačenje. Na detaljnu kontrolu paukom je odnesen i Vuksanovićev mercedes koji je bio parkiran u blizini - kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Policija na kontrolu poslala Vuksanovićev mercedes, ali u njemu nije ništa pronađeno

Vuksanović je u policiji rekao da nema ništa sa pronađenim pištoljem i da se sa prijateljima našao ispod Brankovog mosta, gde se dovezao svojim autom.

- Pošto u njegovom mercedesu nije pronađeno ništa sumnjivo, on je ubrzo pušten iz stanice, dok su Dabić i Slijepčević zadržani - dodaje naš sagovornik.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je nakon saslušanja u tužilaštvu Dabiću i Slijepčeviću odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogli da ponovi krivično delo.

30 dana pritvora određeno Aleksandru Dabiću

Brazilska veza

Aleksandar Dabić dobro je poznat organima gonjenja. Hapšen je u "Sablji", nakon ubistva premijera Zorana Đinđića, a pominjan je pre toga i u takozvanoj beloj knjizi o kriminalnim grupama. U njoj se Dabić pominje kao član Kekine grupe, kojom je rukovodio Dejan Stojanović Keka, a dovođen je u vezu sa pokušajima ubistava Milana Vujanovića i Zorana Lazarevića. Ova grupa je u to vreme bila rame uz rame sa zemunskim, surčinskim i klanom "Amerika", a član je, navodno, mogao da postane samo neko ko u dosijeu već ima ubistvo ili pokušaj ubistva. Osnovna delatnost grupe bio je šverc narkotika i trgovina njima, posebno iz Južne Amerike, gde se, kako se sumnja, i dan-danas krije Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading