Veštaci potvrdili da je Jutka slao poruke Mariji Lukić! Presuda pre izbora

Autor: Republika

Hronika

11.03.2020

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedočenjem veštaka za telekomunikacije koji su potvrdili da je bilo komunikacije između Milutina Jeličića Jutke i njegove tadašnje sekretarice Marije Lukić završen je dokazni postupak proziv nekadašnjeg prvog čoveka Brusa za seksualno uznemiravanje. Završne reči zakazane su za 24. mart.

RepublikaFoto: youtube.com/Insajder Video
Milutin Jeličić

- Odbrana je pokušala da mnogobrojnim pitanjima ospori veštačenje, ali nije uspela. Sud je odbio mnoge predloge odbrane koji su bili sračunati na odugovlačenje procesa, ali je i odbrana odustala od nekih svedoka da bi se postupak što pre završio - rekla je Marija Lukić.

Milutin Jeličić optužen je za seksualno uznemiravanje Lukićeve, koja je u to vreme bila njegova saradnica, a poslao joj je i više hiljada SMS poruka neprimerenog sadržaja.

Sudski postupak je započet u Brusu, ali je izmešten u Kruševac jer su Jutkine pristalice pravile nered u sudnici i van nje i vređale žrtvu i svedoke koji su svedočili u njenu korist.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marija Lukić

Jutka je nekoliko puta izbegao suđenje, pa je na kraju sudija izdao nalog za njegovo privođenje, ali se Jeličić juče pojavio na glavnom pretresu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading