(FOTO) Čumetov sin i bratanac na saslušanju: Privedeni zbog pljačke, braća od ranije poznata policiji!

Autor: Republika

Hronika

23.02.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Buha (29) i njegov brat od strica Nikola (27), sinovi Ljubiše i Novaka Buhe, privedeni su juče zbog sumnje da su u petak od A. S. u Surčinu na silu uzeli novac.

Njih dvojica su danas u bili na saslušanju, a ovo su fotografije koje su tada nastale.

Naime, sumnja se da su njih dvojica u petak otišli u Surčin do kuće A. S, pozvali ga da izađe ispred kuće, a potom ga je jedan od njih iznenada čvrstim predmetom udario u glavu!

Oni su mu pomogli da se podigne sa zemlje, a onda mu iz torbice ukrali 500 evra, da bi otišli do kola, gde su oštećenom vratili 200 evra i rekli mu da ćuti, da ništa ne prijavljuje policiji i otišli!

A. S. je onda video i da mu nema ličnih dokumenata, a dolaskom policije uočene su vidne povrede na temenu.

Inače, mlađi članovi porodice Buha i ranije su krasili strane crne hronike, a braća su odranije poznata policiji. Podsetimo, u januaru prošle godine policija je raspisala poternicu za Boškom, koji je napao policajca u beogradskom naselju Surčin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Komsija

23.02.2020 18:56

Ovo je vise prevrsilo sve mere civilizacije. Buhe svaki dan po crnoj hronici! Dokle vise??? Sta jos treba da se desi da budu zatvoreni