Potraga za Čumetovim sinom: Nađen blindirani audi Buhinog sina, OVO je ostavio na sedištu!

Autor:

Hronika

25.01.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla blindirani audi A8, a u njemu šok! Kako saznajemo, automobil je prilikom bekstva koristio Boško Buha (27), sin nekadašnjeg svedoka-saradnika u postupcima protiv "zemunskog klana" Ljubiše Buhe Čumeta, za kojim je raspisana poternica zbog napada na policajca na Obilićevom vencu u Beogradu. Od njega, međutim, i dalje nema ni traga ni glasa!

RepublikaFoto: faceboook.com/Boško Buha
Sin Ljubiše Buhe - Boško

Krije se

Pripadnici interventne policije auto su pronašli početkom nedelje u Dobanovcima. Odmah je utvrđeno da se radi o vozilu koje je Čumetov naslednik vozio prilikom incidenta u centru prestonice.

U napuštenom audiju pronađena je i automatska puška sa okvirom koju je potegao na policajca.

- Policija je nakon dojave da se napušteno vozilo danima nalazi parkirano u poljani u Dobanovcima izašla na lice mesta kako bi proverila ovu informaciju. Po dolasku na teren pripadnici interventnog tima zatekli su blindirani audi A8, a nakon provere registarskih oznaka utvrđeno je da je za ovim vozilom raspisana potraga - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Nakon prilaska vozilu, policajci su na jednom od sedištu u automobili uočili oružje.

- Na suvozačevom sedištu zatečena je automatska puška hekler sa okvirom. Oružje je odmah oduzeto i poslato na veštačenja kako bi se utvrdilo odakle potiče, kao i čiji se otisci na njemu nalaze. Takođe, oduzet je i blindirani audi, koji je odvezen na tehnički pregled - priča naš izvor.

Incident

Podsetimo, kako je Srpski telegraf ekskluzivno objavio, Buha je 16. januara imao sukob s policajcem koji je u tom trenutku bio van dužnosti. On je svojim automobilom tojota očešao audi pripadnika MUP, koji je besan izašao iz svog vozila.

Buha: Policajac prvi potegao pištolj

Prijatelji Boška Buhe rekli su za Srpski telegraf da je kobnog dana on potegao oružje na policajca jer je strahovao za svoju bezbednost.

Naime, on im je ispričao da je i policajac bio u blindiranom audiju i da mu se nije predstavio, ali je odmah nakon incidenta u saobraćaju potegao pištolj na njega, pa je mislio da ga je napao neki kriminalac. U strahu za život otišao je po pušku i, tek kada se s njom vratio, taj mladić mu je rekao da je on policajac.

Nakon incidenta Buha se odvezao, a ubrzo se vratio na lice mesta i to u blindiranom audiju, a sa sobom je poneo i automatsku pušku koju je uperio u pravcu policajca. Nakon opaske da neće valjda pucati u policajca, Buha mu je odgovorio: "Pucaću!", a potom je seo u vozilo i pobegao. Sin nekadašnjeg svedoka-saradnika se od tada nalazi u bekstvu i za njim je raspisana poternica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading