Sin svedoka-saradnika pravio haos u centru Beograda: Čumetov sin autom udario policajca pa mu pretio kalašnjikovim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za Boškom Buhom (27), sinom bivšeg svedoka-saradnika u postupcima protiv "surčinskog klana" Ljubiše Buhe Čumeta, zbog sumnje da je napao policajca S. Š. (28), koji je bio van dužnosti! Kako Srpski telegraf saznaje, incident se dogodio na Obilićevom vencu u centru Beograda juče ujutro, kada je mlađi Buha automobilom zakačio vozilo policajca, a onda mu i pretio kalašnjikovim!

Foto: faceboook.com/Boško Buha
Sin Ljubiše Buhe Čumeta

Sukob na ulici

- Svađa između dvojice mladića izbila je kada je Buha svojom tojotom nasilno zaobišao automobil policajca i tom prilikom ga očešao. S. Š. je, izrevoltiran Buhinim bahatim ponašanjem, izleteo iz svog vozila i tada je krenula žustra rasprava između mladića - kaže izvor Srpskog telegrafa.

S. Š. upitao Čumetovog sina: Šta je, hoćeš da pucaš u policajca? Buha mu odgovorio: Pucaću!

Buha se nakon kraće rasprave vratio u svoj automobil, dao gas i udario policajca S. Š. u nogu, a potom se odvezao u nepoznatom pravcu. Prema rečima našeg izvora, nakon kraćeg vremena on se na mesto incidenta vratio drugim vozilom, blindiranim audijem, i iz njega izleteo sa automatskom puškom u rukama i počeo da preti!

- Izbezumljeni policajac je tada upitao Čumetovog sina: "Šta je, hoćeš da pucaš u policajca?", na šta mu je Buha mrtav hladan odgovorio: "Pucaću!" - priča naš sagovornik.

Ipak, nakon toga spustio je pušku i pobegao sa lica mesta.

- Policija je juče u toku dana pokušala da pronađe Buhu u njegovoj kući u Surčinu, međutim, tamo ga nije zatekla. Za njim je raspisana potraga, a istragom će biti utvrđene sve okolnosti ovog slučaja - kaže naš sagovornik.

Foto: facebook.com/Legende devedesetih

Oduzeta vozila

Prilikom pretresa kuće Čumetovog sina, zaplenjeno je i nekoliko automobila.

- Vozila su poslata na tehnički pregled i veštačenje kojima će biti utvrđeno da li su korišćeni prilikom incidenta koji se dogodio u centru grada. Policija je preuzela i video-snimke nadzornih kamera sa okolnih lokala na Obilićevom vencu, koji će biti pregledani kako bi se utvrdile sve činjenice i šta se tačno dogodilo - dodaje naš izvor.

Brat pao zbog marihuane

Ovo nije jedini incident koji u proteklih nekoliko dana potresao porodicu bivšeg svedoka-saradnika u postupcima protiv "surčinskog klana".

- Policija je pre nekoliko dana u velikoj akciji uhapsila Čumetovog brata Novaka Buhu zbog posedovanja marihuane. Kod njega je u trenutku hapšenja pronađena izvesna količina ove droge - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Pretio tužiocu

Ljubiša Buha se u zatvoru nalazi od 2015. godine. On je krajem 2017. osuđen na dve godine i osam meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od 180.000 dinara zbog ugrožavanja sigurnosti policajca i pripadnika obezbeđenja njegove bivše supruge Ivane Tulović Buhe, zatim ometanja istrage i uticanja na svedoke. Takođe, osuđen je i na 16 meseci zatvora zbog vređanja zamenika tužioca tokom suđenja.

Prijavio maćehu da ga uhodi

Boško Buha se 2015. godine našao u žiži javnosti. Naime, on je tada policiji prijavio svoju bivšu maćehu Ivanu Tulović Buhu da ga uhodi.

- On je policajcima ispričao da je primetio da ga Ivana krišom snima kamerom sa terase poslovno-stambenog kompleksa Kotobanja, u kojem je tada boravila sa ćerkicom. Istog dana Tulovićevu je za maltretiranje prijavila i Čumetova kućna pomoćnica - pisali su tada mediji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading