TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Poginula dvojica, majka i tromesečna beba u teškom stanju

Autor: telegraf.rs

Hronika

30.09.2017

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su Aleksandar Simić (26) i Aleksandar Lazić (25), dok su Lazićeva supruga i beba od tri mesaca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Teška saobraćajka odnela je živote kao od šale

Po rečima bugarskog državljanina, Ljubomira Šopova, koji je vozio kamion natovaren automobilima, na kritičnom mestu video ja da ka njemu juri auto, brzinom od, kako ja kazao, "između 140 i 150 kilometara na čas".

U retrovizoru je Bugarin video još jedan auto, za koji kaže da je isto brzo vozio. Auto iza mene je krenuo da me pretekne i čeono se sudario sa drugim autom.

Od jačine udarca, auto, koji je išao meni u susret, se katapultirao i završio na krovu mog kamion, srušivši mi nekoliko vozila. Nakon toga, po inerciji, nastavio je da se kreće i nakon tridesetak metara završio u jarku – kaže Šopov.

Bugarin je krenuo da pomogne vozaču Simiću, kojije vozio "seat incu", ali je video da je nesrećni čovek proleteo kroz šoferšajbnu. Onda je otišao do teretnog vozila ’"ople combo", i tu video i da je vozač tog auta, Aleksandar Lazić, takođe, proleteo kroz šoferku.

- Pošao sam da pozovem policiju, ali sam čuo vrištanje u "opelu". Razvalio sam vrata i zatekao neverovatan prizor. Majka je, oblivena krvlju, u naručju držala bebicu, koja je plakala – plače Šopov.

Bugarin je pozvao policiju, a oni lekare.

- Lazić i Simić su povredama podlegli na licu mesta. Majka i beba su upućeni u bolnicu u Paraćinu i trenutno su van životne opasnosti – rekli su nam doktori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading