EKSKLUZIVNO: Svekrov mobilni pronađen na mestu ubistva Jelene Marjanović!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija rešena! Policija je utvrdila ko je vlasnik mobilnog telefona koji je nedavno nađen na nasipu u Borči nedaleko od mesta na kojem je pevačica "Granda" Jelena Marjanović (33) pronađena unakažena.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Još uvek nije nađen njen ubica: Jelena Marjanović

Veštačenje je pokazalo da ga je koristio njen svekar Vladimir Marjanović, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf!

Isplivao iz blata

Kako je naš list prvi pisao, telefon je pronašao jedan mladi meštanin Borče dok je šetao nasipom. Bio je u mulju i delovalo je kao da je tamo duže vreme stajao, pa je mladić posumnjao da može imati veze s ubistvom pevačice. Istog trenutka odneo ga je u policiju.

- Telefon je bio u izrazito lošem stanju, te se pretpostavljalo da je duže vreme bio u kanalu. Pretpostavlja se da je isplivao nakon što se nivo vode i blata povukao. Prvo što su svi pomislili je da bi mogao pripadati ubici i da se pomoću njega konačno može staviti tačka na ovaj misteriozni zločin. Druga varijanta je bila da je možda u pitanju neki tajni Jelenin telefon. Inspektori su mobilni odmah poslali na veštačenje, koje je napokon završeno. Analizom podataka ustanovljeno je da on pripada Vladimiru Marjanoviću, ocu pevačicinog supruga Zorana Marjanovića - kaže izvor iz istrage.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ - facebook.com
Njegov telefon pronašli na nasipu: Vladimir Marjanović

Nakon što je Srpski telegraf pisao o pronalasku misterioznog telefona, naši novinari su pozvali Vladimira Marjanovića za komentar.

Kada je pronađen telefon, Vladimir nam je tvrdio da sigurno nije Jelenin, ali je prećutao da je možda njegov

- To definitivno nije Jecin telefon! Njen telefon pronađen je kad i ona, i to nedaleko od mesta gde je pronađeno njeno telo. Taj mobilni se trenutno nalazi u policiji, zajedno sa starim telefonom, kao i njenim tabletom - rekao je tada Vladimir, ali ni u jednom trenutku nije spomenuo da je možda njegov!

Kobna šetnja

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine. Ona je kobnog dana, prema rečima supruga Zorana Marjanovića, zajedno sa njim i ćerkom Janom izašla iz kuće. U jednom trenutku odvojila se od njih kako bi otišla da trči. Tada joj se izgubio svaki trag, a njeno unakaženo telo pronađeno je narednog dana nedaleko od mesta na kojem je trčala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading