Majka i ćerka poginule u snu! Detalji teške nesreće koja je porodicu Rančić zavila u crno

Autor:

Hronika

20.08.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i ćerka Svetlana (54) i Anđela (16) Rančić iz Pirota poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bugarskoj, kod mesta Kočerinovo, udaljenom samo dva i po sata od Pirota.

RepublikaFoto: facebook.com/Anđela Rančić, Svetlana Rancic
ZAJEDNO U SMRT Majka i ćerka

 U udesu je teško povređen Marjan Rančić (60), koji je vozio fijat pandu koji je, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom.

Naprsnuće vrata

Nesreća se desila u petak ujutro oko osam časova po bugarskom vremenu.

- Na licu mesta od naprsnuća vrata nastradala je Svetlana, dok je Anđela od istih povreda preminula na putu ka bolnici. Vozač je teško povređen i prebačen je u Sofiju, gde se lekari bore za njegov život. U trenutku nesreće majka i ćerka su spavale - rekao je izvor iz policije za bugarske medije.

Autobus u koji je panda sa srpskom porodicom udarila saobraća na liniji Blagoevgrad - Sapareva Banja. Od siline udara automobil je potpuno uništen, a očevici tvrde da je pravo čudo da je iko preživeo. Tamošnji mediji prenose da je scena na mestu nesreće bila užasna i da su vatrogasci morali da seku lim zgužvanog automobila kako bi došli do tela nastradalih.

- Najverovatnije je vozač zaspao i izgubio kontrolu nad automobilom, mada nisu isključeni ni drugi uzroci. Automobil je odnet na tehnički pregled kako bi bilo utvrđeno da li je vozilo bilo ispravno - dodao je izvor.

Sahrana posle obdukcije

Tela Anđele i Svetlane Rančić su na obdukciji, nakon čega će biti prevezena za Pirot, tako da se još ne zna tačan datum sahrane.

Ovaj magistralni put često koriste turisti iz Srbije kao prečicu kada putuju za Grčku.

Letovanje u Grčkoj

U Pirotu šok i neverica. Svetlana je radila na televiziji Pi kanal u marketingu od osnivanja i njene kolege još ne veruju da je više nema.

- Ona je sa nama radila od početka. Šta da kažem, bila je dobra osoba i dobar kolega. Svima će nedostajati, ne znamo još šta se tačno dogodilo, znamo samo da je trebalo da odu u Grčku na letovanje - rekao je direktor "Pi kanala" Dragan Denčić.

Svetlanu je pre nekoliko godina zadesila i lična tragedija kada joj je umrla rođena sestra. Marjan takođe nema živih bliskih srodnika. Komšije ih opisuju kao vredne i poštene ljude, za koje nisu vezani nikakvi skandali ili incidenti. Marjan je radio u privatnoj firmi, a navodno je nedavno dao otkaz da bi prešao u drugu firmu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading