Zastrašujuća povezanost dva ubistva i ranjavanja: Ukleta ulica na Zvezdari krije jezivu priču!

Autor: Republika

Hronika

20.07.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pucnjave na bankarku usred bela dana na Zvezdari, zaključeno je da je taj kraj veoma problematičan, a neki od ljudi koji žive u blizni smatraju da je čak i uklet i nebezbedan za život!

RepublikaFoto: Printscreen/linkedin.com/facebook.com/ST/D. KADIĆ
Foto: Ilustracija

Direktorka Sberbanke Ljubica Mićić (40) ranjena je u sačekuši u Banjskoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara. Zasad nepoznati napadač prišao je Mićićevoj na motoru i ispalio joj tri hica u noge. Detalji još uvek nisu poznati, a prema poslednjim informacijama ranjena bankarka odbija saradnju sa policijom zbog čega se sumnja da zna ko je napadač i da pokušava da ga zaštiti.

Međutim, ono što je potpuno bizarno jeste podatak da je zgradu pored one u kojoj živi bankarka Ljubica Mićić, sagradio investitor Zoran Trifunović koga je u septembru 2018. ubila Stojanka Stojanović, poznata kao baka Coka.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Stojanka Coka Stojanović

U ulici gde ne napad dogodio živeo je i Neđeljko Đurović, Ubica sa Tvitera, koji je krajem januara ove godine iz čista mira nožem izbo studenta Miloša Mileusnića.

Taj zločin šokirao je celu Srbiju jer se dvojica mladića uopšte nisu poznavala, a Đurović je izašao iz svog stana i na ulici prvog na koga je naleteo (nesrećnog Mileusnića) izbo nožem iz još uvek nepoznatih razloga.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić i Neđeljko Đurović

Takva povezanost ova tri slučaja po mišljenju mnogih komšija nije slučajna i kažu da je reč o vrlo čudnim okolnostima, pa zbog toga čak smatraju da je život u tom kraju postao krajnje nebezbedan.

Komšije su zabrinute za bezbednost, a poslednji u nizu događaja samo je podgrejao njihove sumnje i vratio stare strahove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading