DELIJAMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Bivši trener Zvezde pozvao na ŠOK POTEZ posle Večitog derbija!


IZVOR: Republika - 18.02.2023 | 08:08


Ne stišava se bura posle polufinala KRK u "Čairu".

Foto: Starsport
DELIJAMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Bivši trener Zvezde pozvao na ŠOK POTEZ posle Večitog derbija!

Košarkaši Crvene zvezde obezbedili su plasman u finale Kupa Radivoja Koraća zahvaljujući pobedi nad Partizanom (83:75), a bivši trener kluba sa Malog Kalemegdana Vlađe Đurović komentarisao je dešavanja na tribinama niškog "Čaira".

KAKVA M**A, KAKVO SRCE! Bivši fudbaler Zvezde u TRANSU posle pobede u Večitom derbiju - Tviter se USIJAO zbog objave Afrikanca!

Ni Večiti derbi odigran na jugu Srbije nije mogao da prođe bez incidenata i prekida, a harizmatični stručnjak predložio je rešenje koje se nikako neće dopasti grobarima, ali ni delijama.

Najbolje je da se igra bez publike. Najbezbednije. To je rat na svim nivoima, sportovima... To je mržnja! U Evroligi mogu da ih isključe iz takmičenja, jer su sudije zaštićenije. Ako sudija, recimo Španac, bude pogođen u Beogradu, to će se staviti u izveštaj i sledi kazna. Kod nas nema toga. Da je Zvezda izgubila, ne može niko da kaže da ne bi bilo incidenata od strane njihovih navijača - ocenio je Đurović za TV "Arena".

Foto: youtube.com/HappyTV

Đurović poziva da se Večiti derbi igra bez publike

Podsetimo da će se crveno-beli za odbranu popularne "Žućkove levice" boriti sa ekipom Mege, a finalni susret počeće u 21 čas.

BONUS VIDEO