ČUVENI STRUČNJAK OPLEO PO PARTIZANU I ZVEZDI: "Teu je DUŠA u NOSU; Panteru NE VERUJEM, nije igrač ODLUKE"!

Autor:

Sport

13.04.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči na račun večitih rivala.

ČUVENI STRUČNJAK OPLEO PO PARTIZANU I ZVEZDI: "Teu je DUŠA u NOSU; Panteru NE VERUJEM, nije igrač ODLUKE"!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Poznati košarkaški stručnjak Vlade Đurović nedavno je dao svoje viđenje sezone Crvene zvezde i Partizana u Evroligi, iznoseći svoje kritike na račun obe ekipe. Smatra da su i jedni i drugi imali mnogo nedostataka tokom sezone, te da su razočarali mnoge svoje navijače.

Đurović je istakao da je Crvena zvezda imala veliku podršku sa tribina, ali da je njihov učinak na terenu bio razočaravajući. Posebno je naglasio skandalozan poraz crveno-belih u Istanbulu, gde su izgubili od Efesa sa čak 45 poena razlike.

- U društvu u kom se krećem, mnogo razočaravajućih komentara sam čuo i za Zvezdu i za Partizan. Više za Zvezdu. Crveno-beli su dobili 11, a izgubili 23 utakmice. Imali su fantastičnu posetu i podršku. Pri tom huku sa tribina, da toliko utakmica izgubiš kod kuće, stvarno je razočaranje. Ovaj poslednji rezultat je bio baš razočaravajući. Nisu igrali Real - Alba, prvi protiv poslednjeg. Evo Alba je od Panatinaikosa izgubila devet razlike, tako da je nedopustivo da budeš poražen 45 razlike od ekipe koja je jedva deseta - napominje Đurović.

Foto: Starsport

Vlade Đurović


Kada je reč o Partizanu, Đurović ističe da ni u toj ekipi nije video igrača odluke. Kritikuje kapitena Partizana Kevina Pantera, ističući da on nije igrač na koga se može osloniti u ključnim momentima. 

- Partizan ima najbolje navijače, imaju korektno suđenje i toliko poraza. Došao mi je prijatelj sa Kipra, veliki navijač Partiana. Došao je da gleda Partizan - Valensija, to je neverovatna ljubav. Moramo da budemo razočarani, jer nikad se ovoliko nije pričalo o košarci. Velike pare su utrošene, a nigde rezultata - dodaje Đurović. 

Kako kaže, poražavajuće je da u Zvezdi sve zavisi od 37-godišnjeg Miloša Teodosića.

- Zvezda ima Teodosića, ali u poslednjim sekundama meča njemu je duša u nosu. Da bi on rešavao, on ne bi trebalo da igra 35 minuta, već poslednjih pet. A ko drugi da rešava? Jago, Hanga, Gedraitis... Ili Tobi, koji ima strašan šut, pa da on šutira? Kad gubiš utakmice u finišu, znači nemaš igrača odluke. To na prvu loptu mora da se kaže - poručuje bivši trener.

Nije štedeo ni kapitena Partizana Kevina Pantera.

- Ni Partizan nema igrača odluke. U Monaku se, recimo, zna da je to Majk Džejms, u Baskoniji Markus Hauard. Partizan to nema. Oni misle da je to Panter. E pa, nije Panter. Ja njemu ne verujem. Kad bih bio trener Partizana, nikad ne bih rekao da mu daju loptu da rešava. On će sve da rešava, ali koliko puta pogodi - razočaran je Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading