JUVENTUS SLAVI VERONU! Gotova SAGA u Seriji A - Milan SA KREČA srušio Atalantu za veliki POVRATAK u LŠ!


IZVOR: Republika - 23.05.2021 | 20:45


Okončano prvenstvo Italije.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana slave gol Kesija protiv Atalante

U nedelju uveče na programu je bilo završno kolo Serije A, nakon koga je pala odluka ko će od Italijana učestvovati u Ligi šampiona naredne sezone.

Plasman u elitu izborili su Milan i Juventus, koji je iskoristio ogroman kiks Napolija koji nije uspeo da na svom terenu savlada Veronu i iskoristi meč loptu.

Rosoneri su zabeležili minimalnu pobedu u Bergamu nad Atalantom rezultatom 2:0, a oba gola je iz penala dao vezista Kesi, u 43. i 92. minutu.

Juve nije imao ni najmanje problema sa Mihajlovićevom Bolonjom koja je na "Del Ari" deklasirana sa 1:4. Sve je bilo rešeno već nakon prvih 45 minuta kada je torinska "stara dama" imala tri gola viška, a precizni su bili Kijeza, Morata i Rabio, dok je Španac u drugom poluvremenu postigao još jedan pogodak. Počasni gol za Bolonjeze delo je Orsolinija u samoj završnici meča.

Napoli je na jugu Italije uspeo samo da remizira sa Veronom rezultatom 1:1, a posle pogotka Rahmanija, Faraoni je Napolitancima "oduzeo" elitu.

Podsetimo, ranije danas Inter je sa pet golova sa "Meace" ispratio Udineze, uz spektakularnu proslavu osvojenog Skudeta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore