"Mitrovićeva igra me čini ponosnim, od ponašanja u svlačionici, držanja i liderskih kvaliteta!"


IZVOR: Republika - 09.02.2020 | 12:25


Menadžer Fulama Skot Parker prepun je reči hvale za napadača svog tima Aleksandra Mitrovića. Srpski reprezentativac već dugo donosi radost navijačima svog kluba, ali podatak da je u ovoj sezoni dao 20 golova ne može da ne budi emocije.

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

- Dati 20 golova ovako rano u sezoni je stvarno odlično, naročito što ima još mnogo utakmica do kraja prvenstva. Mitrovićeva igra me čini ponosnim, od ponašanja u svlačionici pre meča, držanja i liderskih kvaliteta - objasnio je Parker i dodao učinak svog igrača na meču protiv Blekburna kada je jedini tresao mrežu na utakmici.

- Dolazimo do onoga kakav je Aleksandar na terenu. Pratimo ga kroz golove i tehničke sposobnosti koje poseduje, ali mislim da je uradio sve što je trebalo, zavrnuo je rukave i dobio bitku uz veoma naporan rad. Sve je to uradio i zaslužio taj gol- rekao je Parker.

Srpski internacionalac je upravo golom protiv Blekburna doneo važan trijumf svom timu jer su ta tri boda Fulam doveli u trku ka direktnom plasmanu iz Čempionšipa u Premijer ligu.