Matić: Imponuje mi interesovanje Miloševića, sve je na upravama!


IZVOR: Republika - 18.01.2020 | 14:43


Iskusni napadač Bojan Matić mogao bi uskoro da postane novi fudbaler Partizana, pošto beogradski klub ima interesovanja za njega.

Foto: Starsport

Prava transfer saga u našem fudbalu

On je u prvom delu sezone postigao devet golova, a Savo Milošević je javno istakao da ga želi u svojoj ekipi. Sam Matić je sada naglasio da mu prijaju takve reči.

– Sigurno je da mi imponuje to što Milošević i Partizan pokazuju zainteresovanost da pređem u njihove redove. Kao što sam to rekao i letos kada je ista priča bila u opticaju, ne opterećujem se time, fokusiran sam isključivo na Vojvodinu i zadatke koje imam u njoj, a na upravama dva kluba je da se eventualno dogovore o mojoj eventualnoj promeni sredine. Imam ugovor s Vošom do jula 2021. godine i sada mi je prioritet da se što bolje spremim i na proleće pružim maksimum, odnosno da doprinesem onom što svi zajedno želimo, a to je plasman u evropsku konkurenciju, izjavio je Matić, a preneo „Dnevnik“.

 Vojvodina ove sezone cilja Evropu i sigurno je da neće pustiti Matića bez dovoljnog obeštećenja i pre nego što pronađu adekvatnu zamenu za njega.