NIŠTA OD TRANSFERA: I pored velike želje, fudbaler se ne vraća u svoj nekadašnji klub - obe strane će morati da sačekaju neku narednu priliku!


IZVOR: Vladimir Vorih - 29.01.2024 | 15:29


Želja je bila obostrana, ali...

Foto: Starsport
NIŠTA OD TRANSFERA: I pored velike želje, fudbaler se ne vraća u svoj nekadašnji klub - obe strane će morati da sačekaju neku narednu priliku!

Rukovodstvo užičke GFK Slobode uveliko radi na jačanju igračkog kadra koji bi mogao tokom predstojećeg proleća da odgovori ranije proklamovanim zahtevima koji su vezani za osptanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Na stadion "Radomir Antić" se vratio izdanak užičke fudbalske škole, čuvar mreže Luka Savić, a pokušali su iz redova GFK Slobode da vrate još jednog svog nekadašnjeg člana.

Naime, provereni golgeter Đorđe Šušnjar je bio na meti crveno-crnih. On je u januaru 2023. godine upravo iz GFK Slobode prešao u redove pančevačkog superligaša, Železničara, ali do krajnjeg dogovora ipak nije došlo.

Fudbaler koji je tokom prethodne jeseni u dresu "dizelke" zabeležio 17 nastupa i bio strelac dva pogotka, imao je želju da se vrati i pomogne klubu za koji ga vezuju lepe uspomene, ali i pored pregovora, do dogovra nije došlo, tako da će i Šušnjar i GFK Sloboda morati da sačekaju neku novu priliku.

Možda će ona uslediti narednog leta kada ističe ugovorna obaveza prekaljenog napadača i ekipe pančevačkog Železničara.

Foto: Starsport

Đorđe Šušnjar dok je nosio dres užičke GFK Slobode

 

- Đorđe Šušnjar:

Datum rođenja: 18. februar 1992. godine

Mesto rođenja: Ruma

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Vojvodina (Novi Sad), Slavija Srpsko Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Donji Srem (Pećinci), Sutjeska Nikšić (Crna Gora), Jagodina (Jagodina), Lugano (Švajcarska), Kijezo (Švajcarska), Riga (Letonija), Torpedo Minsk (Belorusija), Mačva (Šabac), Samambaja (Brazil), GFK Sloboda (Užice), Železničar (Pančevo)

Reprezentativna karijera: Srbija U-18 (6 ut. / 4 gol.)

Da podsetimo, borbu za očuvanje prvoligaškog statusa ekipa GFK Slobode počinje mečom na svom terenu protiv novosadske Mladosti GAT. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je Užičanima minimalnim rezultatom 1:0.

Ono što je svakako jasno, ekipa sa stadiona "Radomir Antić" u važne borbe ipak će morati da krene bez proverenog napadača.

 

 

 

BONUS VIDEO: