Zanimljivosti

MUŽ JE JAVNO PREVARIO, ONO ŠTO MU JE POTOM URADILA ODJEKIVALO JE SRBIJOM: Glumac je ponizio, nije ni slutio kakva osveta ga čeka

O razvodu Marije Savić Srećković i Aleksandra Srećkovića Kubure pisalo se mesecima.

11.05.2024 22:31

MUŽ JE JAVNO PREVARIO, ONO ŠTO MU JE POTOM URADILA ODJEKIVALO JE SRBIJOM: Glumac je ponizio, nije ni slutio kakva osveta ga čeka
Antonio Ahel/ATAImages

Fitens instruktorka Marija Savić Srećković proživela je nezapamćenu dramu kada je iz medija saznala da je suprug, glumac Aleksandar Srećković Kubura mesecima vara. Supružnici su se razišli 2020. godine, a prošlog proleća su se zvanično i razveli.

Mesecima je trajala drama oko glumčeve preljube. Sve je počelo kada su jednom mediju osvanule njegove fotografije sa mladom koleginicom Petrom Radivojević sa kojom je radio na jednom projektu. Njih dvoje su u javnosti uživali u prisnim dodirima i poljupcima,misleći da ih niko neće primetiti. Međutim, sve se razotkrilo, a Marija je tada prolazila kroz agoniju. Nedeljama nije izlazila iz kuće niti se ikome javljala na telefon.

Međutim, supružnicu su nakon nekoliko meseci odlučili da svom braku daju još jednu šansu te počeli da se zajedno pojavljuju na gradskim događajima. Svi su verovali da je ovaj period sada iza njih. Ona je usledio šokantan obrt situacije. 

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

marija savic sreckovic

Naime, Marija Savić uslikana je u društvu nepoznatog muškarca, sa kojim je u jednom restoranu razmenjivala nežnosti, a o svojoj prevari pre nekoliko godina za "Blic" je izjavila:

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je Marija svojevremeno.

foto Djordje Kojadinovic

Aleksandar Srećković Kubura

To je bio znak da mu definitivno nije oprostila javno poniženje te da je razvod neizbežan. Kada su papiri i zvanično potpisani rastali su se u korektnim odnosima i zajedno brinu o svojoj deci. 

- Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije  - govorio je glumac za Story.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)