UPRAVA ZEKE SE NE ŠALI: Dete kluba se vraća u Ravnje!


IZVOR: Milan Đorđević - 28.11.2022 | 17:16


U Ravnju uveliko rade na pojačavanju tima, posle deset godina vraća se Ivić u matični klub!

Foto: Privatna Arhiva: I. Ivić
UPRAVA ZEKE SE NE ŠALI: Dete kluba se vraća u Ravnje!

Da se u stručnom štabu Zeke ozbiljno razmišlja o nastavku Međuopštinske lige Srem - Zapad već sada je svima jasno. Do sada su tim pojačali Nikola Pavlović, Nenad Panić i Ivan Ovsek

Ekipa iz Ravnje se posle završetka jesenjeg dela polusezone nalazi na osmoj poziciji sa 22 boda. Po do sada urađenom u prelaznom roku planovi na proleće su proboj ka samom vrhu tabele, na tom putu će im saputnik biti i Ivan Ivić.

Ivić je igrač koji je ponikao u Zeki, ali je poslednjih 10 godina proveo u Podrinju (Mačvanska Mitrovica) sa kojim se takmičio u Sremskoj ligi, jednom rangu jačem u odnosu na takmičenje u kojoj je ekipa iz Ravnja. Sa svojim već sada bivšim timom prvi deo sezone završio je na devetoj poziciji na tabeli.

Novo pojačanje tima igra na poziciji veznog igrača. Po mnogim komentarima Ivan se na velika vrata vraća u svoje Ravnje, i svakako će svojim igračkim kvalitetima i iskstvom doprineti poboljšanju igre Zeke.

Foto: Privatna Arhiva: I. Ivić

 

Ivić je po povratku u matični klub ekskluzivno za naš portal izneo svoja očekivanja po pitanju nastavka sezone:

- Očekujem ozbiljan rad i da svi igrači budu odgovorni prema klubu, samim tim i rezultati će doći. Trenutno za ovu ligu momci imaju kvalitet, mada tabela to ne pokazuje, ali polako doćiće sve na svoje. Na povratak posle više od 10 godina odlučio sam se zbog želje da promenim sredinu i da pokušavam da pomognem momcima iz Ravnja da ostvare svoj cilj. Pokušaću da na njih prenesem svoje iskustvo kako bi i oni postali bolji, da probamo svi zajedno da ispravimo greške i naučimo nešto novo.

Sa klubom iz Mačvanske Mitrovice stigao je iz šeste do četvrte lige, dva puta bio je učesnik finala kupa Vojvodine. Pre toga je sa Radničkim iz Sremske Mitrovice igrao i Srpsku ligu. Po svemu ovome biće jedno od većih pojačanja za tim iz Ravnja.

Već na startu prolećnog dela prvenstva ekipa Zeke se sastaje sa timom Srema koji je tik iznad njih na tabeli i to će biti odlična prilika da se već na startu nastavka poboljša pozicija u ligi. 

BONUS VIDEO: