LOKALNI DERBI JE OPRAVDAO OČEKIVANJA: Beli Orlovi savladali ekipu iz Počekovine i izbili na lidersku poziciju! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 04.09.2022 | 07:19


Možda ih mogu nazivati "malim" fudbalskim terenima, ali se na njima igra zaista dobar fudbal.

Foto: FK Beli Orlovi Tobolac
LOKALNI DERBI JE OPRAVDAO OČEKIVANJA: Beli Orlovi savladali ekipu iz Počekovine i izbili na lidersku poziciju! (FOTO GALERIJA)

U okviru 6. kola Druge rasinske okružne lige odigran je veliki komšijski derbi. Tobolac je bio domaćin susreta u kojem su snage odmerile ekipe domaćih Belih Orlova i Poljoprivrednik iz Počekovine.

 

Prema očekivanjima viđena je tvrda utakmica sa velikim brojem prilika pred oba gola, ali i fantastičnim golmanskim bravurama. O velikom rivalitetu govori i podatak da je glavni sudija meča pokazao sedam žutih i čak dva crvena kartona.

Beli Orlovi (Tobolac) - Poljoprivrednik (Počekovina) 2:1 (1:0)

Domaćin je poveo u 36. minutu susreta, a u strelce se upisao Todorović. Promene rezultata nije bilo do samog kraja susreta kada je usledila prava rezultatska drama. Poljoprivrednik u 89. minutu stiže do izjednačenja preko Krstića, da bi veliku radost domaćinu i nova tri boda doneo Simijonović u nadoknadi vremena. POGLEDAJ GALERIJU

 

Nakon ovog trijumfa ekipa Belih Orlova je izbila na lidersku poziciju Druge rasinske okružne lige, s tim da se mora napomenuti da trenutno uz tri boda više, imaju i dva odigrana meča više u odnosu na Borac iz Gornjeg Katuna. 

Sa druge strane ekipa Poljoprivrednika je u ovom susretu doživela prvi ovosezonski neuspeh, ali sa skorom od jedne pobede i dva remija, zauzimaju poziciju u sredini tabele.

- Druga rasinska okružna liga, 6. kolo:

Beli Orlovi (Tobolac) - Poljoprivrednik (Počekovina) 2:1

Mladost 1977 (Garevina) - Mladost (Donji Katun) 2:1

Jezero 2017 (Zlatari) - Omladinac (Ugljarevo) 2:0

Župski biseri (Lacisled) - Stari Trstenik (Stari Trstenik) - nedelja 4. septembar

Kamenorezac 76 (Dublje) - Vinogradar (Riljac) - nedelja 4. septembar

Donji Kopaonik (Razbojina) - Garevina (Garevina) - nedelja 4. septembar

Ribnik (Gornji Ribnik) - Velika Drenovina (Velika Drenovina) - nedelja 4. septembar

Borac (Gornji Katun) - OFK Kopaonik 1931 (Brus) - nedelja 4. septembar

Mladost (Toljevac) - slobodna u 6. kolu

 

 

 

BONUS VIDEO: