ISPLIVALA GOLA SLIKA BIVŠEG ZADRUGARA: Pozirao kao od majke rođen, nećete verovati čime je SAKRIO POLNI ORGAN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Đukić ne prestaje da iznenađuje!

ISPLIVALA GOLA SLIKA BIVŠEG ZADRUGARA: Pozirao kao od majke rođen, nećete verovati čime je SAKRIO POLNI ORGAN! (FOTO)

Foto: shutterstock

Voditelj sa RED televizije i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Đukić, oduvek je važio za jednog od najatraktivnijih muškaraca, koji je pred kamerama nizao brojne skandale, o kojima se i dan danas priča i komentariše. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filip Đukić

On je kroz rijaliti bio sa raznim devojkama, kako u vezi tako i u kombinaciji, što je uvek bilo u epicentru komentarisanja. Filip Đukić na svojim društvenim mrežama često deli stare fotografije iz mlađih dana, a ni sam ne može nekad da veruje šta je radio, ali ni kako je izgledao. Danas je pokirao brojne pratioce kad je podelio svoju sliku na kojoj pozira kao od majke rođen, a preko polnog organa drži plišanu igračku. 

Republika

Foto: instagram.com

Filip Đukić pozira bez odeće

Njegove verne pratioce ovakve slike više ni ne iznađuju, jer du od Filipa navikli da dobijaju šokantan sadržaj. 

Podsećanja radi, Filip je nedavno raskinuo vezu sa Paulom Hublin, a o detaljima govorio je u emisiji "Lično sa" koja se emituje na Republika TV-u. 

Republika

Foto: instagram.com/paula_hublin

Filip Đukić i Paula Hublin

- Poslednji put sam plakao kada sam raskinuo sa Paulom, odnosno kad smo raskinuli... Takav sam lik, emotivac, posle svakog raskida sam bio slomljen, plačem kada su takve stvari u pitanju. Ne bih voleo da sam toliko emotivan kada sam u tom nekom odnosu. Smanjio bih što dosta verujem ljudima. Čak ni ljudima koje ne znam dovoljno, ja im verujem. Što bih razmišljao da li će neko da me prevari ili za*ebe? Ali, eto, voleo bih da imam manje empatije. Ubi me ovaj rak u horoskopu - istakao je tada. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading