IVANA ŠOPIĆ NAPRAVILA HAOS U PROGRAMU UŽIVO: Učesnici Elite bahato ponašanje došlo glave, voditeljku OVAKO BESNU do sad niste videli!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka zapušila usta Bojani Pavlović!

IVANA ŠOPIĆ NAPRAVILA HAOS U PROGRAMU UŽIVO: Učesnici Elite bahato ponašanje došlo glave, voditeljku OVAKO BESNU do sad niste videli!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom uživo emisije u rijalitiju "Elita", došlo je do sukoba između voditeljke i bivše rijaliti učesnice Ivane Šopić, sa rijaliti učesnicom Bojanom Pavlović. Veza između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović i dalje je na klimavim nogama, a sinoć je Anđela govorila o njihovom odnosu i navodima da je Pavlovićeva nasilna.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović napala voditeljku

Jedan od šokantnih trenutaka tokom sinoćne emisije bilo je bahato ponašanje Bojane Pavlović, koja je odlučila da se pobuni na pitanje voditeljke i prema njoj bude jako drska, zbog čega je  fobila brutalnu povratnu, nakon koje je nastao muk u Beloj kući. 

Da li si ti Ivana normalna?! Pitam tebe, jesi li ti normalna? - zaurlala je Bojana na voditelju iz čista mira. 

- Ajde ovako, ja ću tebi sada da prepišem na afekat i na to da si kao neka ugrožena zver. Inače, vidi imaš sreće što sam voditelj. Da sam kući, izašla bi odavde plačući i verovatno bih završila kod psihijatra. I kod estetskog hirurga, koliko bih te vređala. Meni ne možeš tako da se obraćaš. Tvoja devojka ti govori da si nasilnica, a mene pitaš da li sam normalna. Da li ste svesni za kakve stvari se optužujete? - odbrusila je besna Ivana Šopić, koju publika tokimn voditeljske karijere nije imala priliku da vidi u ovakvim situacijama. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivana Šopić zapušila usta bahatoj Bojani Pavlović

Publika je javno pružila podršku voditeljki jer smatra da je Bojana pokazala veliko nepoštovanje i da treba tako drska da bude prema svojoj devojci Anđeli koja je na njen račun iznela brutalne optužbe, zbog kojih porodica Šparavalo planira da je tuži.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading