ŠA ZABRINUT ZA MIONINU REPUTACIJU, ZBOG NEMORALNE PRIJATELJICE HITNO UDARIO ZABRANU: Reper besan kao ris zbog novih informacija!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je odlučio da Mioni zabrani komunikaciju sa najboljom prijateljicom.

ŠA ZABRINUT ZA MIONINU REPUTACIJU, ZBOG NEMORALNE PRIJATELJICE HITNO UDARIO ZABRANU: Reper besan kao ris zbog novih informacija!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što su pokušali da se pomire, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ponovo su ušli u sukob, kada je Aneli odlučila da prepriča sve prljavštine, na koje ju je, kako Ahmićeva tvrdi, Janjuš prisiljavao pod pokrivačem.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Aneli je iznela skandalozne optužbe na Janjušev račun, a u diskusiju se umešala i Milena Kačavenda, koju je Aneli najstrašnije uvredila, kada joj je spomenula pokojnu majku.

Učesnici Elite su bili zgroženi ovim Anelinim potezom, pa su isti komentarisali po ćoškovima, a Nenad Aleksić Ša je u pušionici priznao Marku Đedoviću da je zabranio Mioni Jovanović komunikaciju sa Aneli zbog svega što je u poslednje vreme dozvolila sebi da kaže i uradi:

- I onda, kao, dobra sa Mionom... - govorio je Đedović.

- Ma, kakvi, rekao sam joj ja sada... - šaputao je Ša, pokazujući da je zabranio Mioni druženje sa Aneli.

 

 

- Ti bi trebala da znaš da je čovek polupan, ti nastaviš dve nedelje. Ako poštuješ razaman, ti njega treba da odje*eš. Ti nemaš poštovanja prema čoveku kom se brat obesio pre tri meseca, a ne prema meni koja sam se vratila pre 3 dana - rekla je Milena.

- Hajde plači malo - dobacila je Aneli, a ukućani su momentalno skočili na nju.

- Ti si prsla sa mozgom, ti si jedna bezobrazna džukela. Ti si jedan ološ ozbiljan, ono što znam o tebi ja ću to reći u Narod pita. Ti sa Janjušem teraš u rijaliti, pominješ Ramazan. Svakakvim rečima nazivaš njega, malopre pričaš da te terao nešto ispod jorgana. Praviš se mutava, ne znaš o čemu se radi. Došla si da pričaš o svom bivšem odnosu. Ti si jedna klošarka, jedan šljam, jedan borac za plasman, u pravo vreme si počela, bez pardona i blama. Ti ćeš kad izađeš odavde. Ti si kao naivna, smeju ti se svi, koga ti zaje*avaš, kako možeš čoveku koga voliš da zaboraviš ds je ovde pre tri meseca ušao polupan. Fukso, dro*etino, izdajice, lažovko, sve će se znati, vrlo brzo je kraj rijalitija, ti ovog čoveka zaje*avaš kao konja - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading