MILAN MILOŠEVIĆ PRONAŠAO SKANDALOZNO PISMO: Miljana ovo nije smela da izgovori pred ukućanima!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je ostavila Milanu Miloševiću pismo, uz specijalno iznenađenje.

MILAN MILOŠEVIĆ PRONAŠAO SKANDALOZNO PISMO: Miljana ovo nije smela da izgovori pred ukućanima!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official, Pink

Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je izazvala kontroverzu svojim uvredama upućenim voditelju Milanu Miloševiću. Tokom emisije, Milan je otkrio da ga je Miljana vređala, što je dovelo do njihovog oštrog sukoba. Međutim, sada se čini da je Miljana promenila stav i donela odluku da mu se izvini.

Milan je istakao da su njegove granice pređene i da mu je uvrede upućene na ličnom nivou te da mu je teško da pređe preko toga. Međutim, Miljana je odlučila da mu se ipak izvini i to na veoma simboličan način - dostavila mu je izvinjenje na ceduljici, uz poruku da joj je žao zbog svojih postupaka. Takođe, poslala mu je i crtež koji joj je naslikao Željko, kako bi mu pokazala koliko joj je stalo do njihovog odnosa.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić i Milan Milošević

 

- Isključena ti je bubica. Reč tražiš od voditelja, ne od produkcije - bio je oštar Milošević, nakon čega ju je izbacio iz Bele kuće.

Miljana je sada shvatila da je prešla granicu i da nije trebalo da vređa voditelja, pa je donela odluku da mu uputi izvinjenje. Ona mu je dostavila ceduljicu na kojoj mu je napisala izvinjenje. Uz poruku je poslala i Željkov crtež koji joj je on naslikao za rođendan, kako bi mu dala do znanja koliko joj je stalo.

- Milane, ne želim da ti se izvinim pred ovim idiotima. Prebacila sam. Znaš da mi je loše psiha. Znaš da sve shvatam lično, znaš koliko volim tvoju mamu. Mislila sam figurativno. Svašta sam izrekla, malo sam... Izvini... Volim te. P.S. ovo je Željkov crtež - napisala je Miljana, kako prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading