MIONA ZA OVE DETALJE NE SME DA SAZNA: Stanislav razvezao jezik o BIVŠOJ, otkrivena ISTINA šta je radila pred ulazak u Elitu!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otkrio istinu o Mioni Jovanović!

MIONA ZA OVE DETALJE NE SME DA SAZNA: Stanislav razvezao jezik o BIVŠOJ, otkrivena ISTINA šta je radila pred ulazak u Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak prošle noći je govorio sa voditeljem Darkom Tanasijevićem o odnosu sa bivšom devojkom Mionom Jovanović. 

- Stanislave kako si? Bile su zanimljive nominacije, kako gledaš na komentare ljudi? -pitao je Darko.

- Evo odlično, bilo je mnogo lepih komentara samo jedan negativan, ona je duže ovde i sa Ša je pa su je zato sačuvali. -rekao je Stanislav

- Povela se hipoteza o odlasku na Rajsko ostrvo, da li se plašiš da odeš tamo? -pitao je Darko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Ne plašim se ja nje, ona mene ne zanima, ja ne volim izdajice i cinkaroše i ne želim sa takvom osobom da provodim u istoj prostoriji. Ne zanima me kao osoba, ona je meni sve rekla i jako me je to pivredilo, nisam očekivao da će tako neke stvari da mi uradi. Ne mogu sebi verovati jer me je ona toliko izennadila a mislio sam da dobro čitam ljude. Ja sam rekao Ša da ona ako je zaljubljena da će mu preko svega preći -odbrusio je Stanislav.

- Ti nju znaš već godinu i po dana i zanimljivo je da si imao jedan utisak o njoj a na kraju balade je da ti je finalni utisak da je drukara -rekao je Darko.

- Ona je kao saznala neke stvari o meni pre ulaska, zašto to tada nije rekla. Ona je saznala za ulazak u Elitu 15 dana pre i za te neke stvari zna mnogo ranije. Da se ona nije upoznala sa Ša, ona nikad ne bi to priačla jer kad je ušla ona je mene pozdravljala i pričala sve najlepše, ona je morala mene kod Ša sputiti i to je svima jasno. Ja sve što sam radio i rekao iza toga stojim, ona je pogazila svoje reči i ne želim sa njom da provodim vreme -rekao je Stanislav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Zar nije logično da vi kao par jedini znate istinu da pokažete gledaocima koja je istina i da steknu utisak o situaciji? -pitao je Darko.

- Ja sam ove stvari pričao već više puta dok ona svako izlaganje priča drugačije i gubi se u svojim lažima. Ona da je rekla zaljubila sam i da je završila ja bih je poštovao nego ona ne zna sama sa sobom šta želi -rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

15.04.2024 11:09

Krofak je - ker ! Kerina !! Kome je on uopšte prilika ? Čak je i Janjuš PRILIKA u odnosu na njega; ma svak : i Ša. Jer Ša je još i brend i ne treba da se ponižava preg ovom rugobom. I ružan i zao !!

Odgovori 1 12
Lilly

17.04.2024 14:09

@Vojvotkinja Tolstoj - Vojvotkinjo😜 bolje pocisti svoje dvoriste pre nego kritikujes tudje. Stanislav je gospodin covek, kratak i jasan.. Ne ta dva druga kockara i zaboravljenih "umetnika" 😆