SVE JE UGOVORENO PRE POČETKA ELITE! Nenad Aleksić Ša potpuno UNIŠTEN, otkrivena ISTINA o odnosu sa Mionom!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša totalno raskrinkan!

SVE JE UGOVORENO PRE POČETKA ELITE! Nenad Aleksić Ša potpuno UNIŠTEN, otkrivena ISTINA o odnosu sa Mionom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Gostujući u emisiji ,,Pitam za druga", Dejan Milićević nije štedeo reči dok je komentarisao ponašanje repera Nenada Aleksića Ša u rijalitiju "Zadruga". Istakao je da smatra da je sve dogovoreno pre samog početka rijalitija, te da su se učesnici trudili da ostanu aktuelni u javnosti i da se istaknu po bilo koju cenu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Celo moje poimanje ove "Elite" je da je sve preko leta, pre samog rijalitija, dogovoreno. Kada su ušli, počele su čudne stvari da se dešavaju i sada je: "Snađi se ko kako zna i ume". Glad da se još jedna nedelja produži, da se bude aktuelan u javnosti i da se zapamti po nečemu. Mislim, mnogo malo ima toga da se zaprati po dobrom. Ša jeste ušao u crveno, ali ti imaš puno pravo da glumataš i da se pretvaraš. Najgluplja stvar koju kažu kada ulaze je da će da budu onakvi kakvi jesu. Potpuno se slažem sa svakom rečenicom koju je izgovorio Lakić kada je rekao: "Neću da budem onakav kakav jesam, baš hoću da lažem, glumatam i uradim sve u cilju pobede". To je igra - rekao je Milićević, te je dao svoj sud o Nenadu Aleksiću Ša i njegovom ponašanju:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

Čovek je odlučio da se bavi rijalitijem... Ljudi menjaju svoje profesije. Inače, od strane psihologa je preporučljivo da promeniš malo svoju profesiju, čisto da osvežiš ceo svoj energetski sistem. Ako je rešio da u rijalitiju pravi ovakva spektakl, ovakav kakav pravi, okej, kul. I to dobro radi i savladava to gradivo i ponaša se kao što se ponaša Lepi Mića, Miljana Kulić i tako dalje... Meni svi ti nervni slomovi deluju profesionalno urađeno, dobro odglumljeno. Mislim da je on veoma pametan, neko ko je ukapirao da će takvim ponašanjem doći do pobede, izučio je razne vrste rijalitija i ukapirao je da je ovaj put, tog nekog Ša. Ša uopšte nije glup i naivan, pametan je i ide ka tome da mazne pare i boli ga uvo za to - dodao je Dejan u emisiji na Red televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

17.04.2024 14:13

Ajde deki nebudali ko da mu da prvo mesto??? Zeks🤣