IVAN MARINKOVIĆ PROVOCIRAO MILJANU! Evo šta je rekao o lažnoj trudnoći, Elitari su samo čekali ovaj komentar!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Kulićkinog deteta jedva čekao da da svoj sud!

IVAN MARINKOVIĆ PROVOCIRAO MILJANU! Evo šta je rekao o lažnoj trudnoći, Elitari su samo čekali ovaj komentar!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Ivan Marinković kaže da lažna trudnoća Miljane Kulić nije ništa u odnosu na ono na šta je ona sve spremna, ali da je pokazala da je bio u pravu što se na vreme sklonio od nje i njene porodice. 

- Miljana vam je svima pokazala koliko može da bude luda, a ovo je samo deo njenog ludila. Radila je ona i gore stvari, ali poenta je u tome što sam se ja na vreme sklonio i znao sam da će biti problema sa tom porodicom. Nisam mogao nikako da ih skinem sa grbače, ali sam uspeo da izdejstvujem da viđam dete. Nije meni stalo do toga da viđam Miljanu, bitno mi je bilo samo bitno da znam kako je Željko, pa taman po cenu toga da ne moram ni fizički da odem. Darijan treba da ostane sa Miljanom ako je lud, a ako nije, bolje da posluša savete svih nas i da se skloni na vreme - provocirao je Marinković, ali je Miljana kulirala, ne želeći da se upušta u veću raspravu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

Podsećamo, učesnik Elite Lepi Mića kaže da je Miljana Kulić spremna da se odrekne cele svoje porodice zbog bivšeg dečka, pa je aludirala na Lazara Čolića Zolu, za kog tvrdi da navodno ne može da ga preboli. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

Naime, Mića tvrdi da je Miljana namerno napravila haos i da Darijan Radomirović, njen sadašnji dečko, treba što pre da beži od nje. 

Miljana je spremna da proda celu svoju porodicu zarad ličnog interesa. Jel vi vidite ljudi da je ona izmislila trudnoću, a zna da su joj kod kuće roditelji bili pod stresom i bolesni, lično zbog nje. Ona na to ne obraća pažnju, bilo joj je bitno samo da provuče pažnju bivšeg dečka, u čemu je verovatno uspela, ali ne može da dobije povratne informacije jer je u rijalitiju. Ovaj Darijan da je pametan, na vreme da se skloni od Miljane i sve bi bilo super. Ne zna za koga se zakačio, ali kapiram da ima neko predznanje iz spoljnog sveta o tome ko je Miljana Kulić. Žena ima velike probleme u glavi, to sam nekoliko puta rekao. Dajem sebi za pravo da to kažem jer je isto to rekla i njena majka Marija Kulić. Ne bih da dužim ali tako je kako je! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading