LEPI MIĆA NIKAD BRUTALNIJE O MILJANINOJ LAŽNOJ TRUDNOĆI! Napao je pred svima, ovo je urnebesna reakcija Darijana Radomirovića!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je nasmejao sve oko sebe urnebesnim izlaganjem!

LEPI MIĆA NIKAD BRUTALNIJE O MILJANINOJ LAŽNOJ TRUDNOĆI! Napao je pred svima, ovo je urnebesna reakcija Darijana Radomirovića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Lepi Mića kaže da je Miljana Kulić spremna da se odrekne cele svoje porodice zbog bivšeg dečka, pa je aludirala na Lazara Čolića Zolu, za kog tvrdi da navodno ne može da ga preboli. 

Naime, Mića tvrdi da je Miljana namerno napravila haos i da Darijan Radomirović, njen sadašnji dečko, treba što pre da beži od nje. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić

 

- Miljana je spremna da proda celu svoju porodicu zarad ličnog interesa. Jel vi vidite ljudi da je ona izmislila trudnoću, a zna da su joj kod kuće roditelji bili pod stresom i bolesni, lično zbog nje. Ona na to ne obraća pažnju, bilo joj je bitno samo da provuče pažnju bivšeg dečka, u čemu je verovatno uspela, ali ne može da dobije povratne informacije jer je u rijalitiju - rekao je Mića, pa je dodao:

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić

 

- Ovaj Darijan da je pametan, na vreme da se skloni od Miljane i sve bi bilo super. Ne zna za koga se zakačio, ali kapiram da ima neko predznanje iz spoljnog sveta o tome ko je Miljana Kulić. Žena ima velike probleme u glavi, to sam nekoliko puta rekao. Dajem sebi za pravo da to kažem jer je isto to rekla i njena majka Marija Kulić. Ne bih da dužim ali tako je kako je! 

Dok je Mića pričao o Miljani, Darijan ga je šokirano posmatrao, pa su učesnici Elite počeli da se smeju zbog njegove reakcije.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darijan Radomirović

 

Podsećamo, učesnici Elite Miljana Kulić i njen dečko Darijan Radomirović pričali su na temu dece, nakon što je ona u rijalitiju lažirala trudnoću i napravila opšti haos. Naime, Kulićka se osamila sa Darijanom, koji je iskoristio ovu situaciju da je pital da li bi volela da sa njim nekad ima decu, na šta je ona grubo odgovorila da on nije "materijal" za to.

Kako ti vidiš nas? Da se ova situacija stvarno desila i da si na primer, zatrudnela sa mnom, kakva bi situacija bila? Misliš li da bi mogli da uspemo i da bi konačno bila srećna - pitao je on, da bi se Miljana nadovezala:

- Otkud tebi to da ja planiram bilo šta sa tobom? Ja ne znam kako ću ja nadalje ovde, kod mene raspoloženje varira na sve strane. Nisam raskrstila sa mnogo stvari, imam neke planove, zato sam i lažirala trudnoću, a ti pričaš o deci sa mnom! Ne mogu da ti kažem šta bih mogla i da li bih htela. Mislim da ti svakako nisi materijal za brak, jer znam tvoje neke stavove o ženama. Niti sam ja spremna da uđem u isti. To stvarno ne planiram. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading