DARIJAN POZELENEO ZBOG MILJANE! Pričali na temu dece, on šokiran njenim stavovima!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka je dobro provocirala...

DARIJAN POZELENEO ZBOG MILJANE! Pričali na temu dece, on šokiran njenim stavovima!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnici Elite Miljana Kulić i njen dečko Darijan Radomirović pričali su na temu dece, nakon što je ona u rijalitiju lažirala trudnoću i napravila opšti haos. Naime, Kulićka se osamila sa Darijanom, koji je iskoristio ovu situaciju da je pital da li bi volela da sa njim nekad ima decu, na šta je ona grubo odgovorila da on nije "materijal" za to.

- Kako ti vidiš nas? Da se ova situacija stvarno desila i da si na primer, zatrudnela sa mnom, kakva bi situacija bila? Misliš li da bi mogli da uspemo i da bi konačno bila srećna - pitao je on, da bi se Miljana nadovezala:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i Darjan Radomirović

 

- Otkud tebi to da ja planiram bilo šta sa tobom? Ja ne znam kako ću ja nadalje ovde, kod mene raspoloženje varira na sve strane. Nisam raskrstila sa mnogo stvari, imam neke planove, zato sam i lažirala trudnoću, a ti pričaš o deci sa mnom! Ne mogu da ti kažem šta bih mogla i da li bih htela. Mislim da ti svakako nisi materijal za brak, jer znam tvoje neke stavove o ženama. Niti sam ja spremna da uđem u isti. To stvarno ne planiram - rekla je Kulićka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darjan Radomirović

 

Podsećamo, Miljaninoj majci Mariji slošilo se nakon što je saznala da joj je ćerka lažirala trudnoću, pa je na kraju išla da proveri zdravstveno stanje u bolnci u Nišu, gde je primila i infuziju.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija i Miljana Kulić

 

Marija je bila u šoku i pod stresom kad je videla pozitivan test na trudnoću. Rekla je da je šokirana ponašanjem svoje ćerke, svi u kući su bili potreseni. Maltene je klela sve vreme! Marija je nakon ovog saznanja otišla u bolnicu da izmeri pritisak, da proveri opšte stanje organiza, ali i da primi koktel vitamina, jer od stresa ništa nije uspela da jede - priča nam dobro upućen izvor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading