ŠOK PREOKRET U ELITI: Asminova porodica poslala POKLON za Aneli, ona osula paljbu: SMRDI NA VIRŠLE!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno se oglasio Durdžićev otac!

ŠOK PREOKRET U ELITI: Asminova porodica poslala POKLON za Aneli, ona osula paljbu: SMRDI NA VIRŠLE!

Foto: youtube.com/Pink, facebook

Biseri Aneli Ahmić već su dobro poznati publici koja prati svaki korak takmičara u Šimanovcima. Međutim, njena današnja izjava skupo će je koštati u javnosti. Povodom Bajrama bosanska starleta dobila je mnoštvo poklona, koje joj je unelo obezbeđenje pre rođendana Nenada Aleksića Ša.

Na mrežama je osvanuo snimak na kojem se Aneli žali Mioni Jovanović da joj sve stvari koje je dobila od porodice, garderoba, peškiri i posteljina, "smrde na viršle".

Republika

Foto: instagram.com

Aneli Ahmić Elita 7 Zadruga

Dok je Aneli njuškala po sobi pokušavajući da oseti miris, Miona joj je otkrila da je zapravo ona ta koja "smrdi". Aneli je potom prokomentarisala da joj je taj miris poznat, te da se i njena ćerka oseća isto tako kada dođe kući, a prethodno je čuvala Asminova porodica. Mustafa Durdžić, izuzetno aktivan na društvenim mrežama, otkrio je da je Ahmićeva zaista dobila poklon od njegove porodice, tačnije, njegove žene Mevlide. Nakon što je ova informacija isplivala u javnost, Ahmićevu je zasula salva prozivki, zbog toga što je "nezahvalna" i što bi se "nekad mogla okupati", te da to nije do poklona nego do nje.

Republika

Foto: instagram.com

Asminov otac potvrdio da je njegova supruga poslala poklon za Aneli

Aneli Ahmić poznata je po svojim izjavama, ali ovakav skandal izazvao je burne reakcije javnosti. Da li je ovo samo još jedan pokušaj da privuče pažnju ili je zaista nezadovoljna poklonima koje je dobila, ostaje da saznamo u emisijama koje slede kad jo se budu postavljala pitanja. 

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading