STANISLAV ISPLANIRAO SVINGERAJ U IZOLACIJI, ŠA SE KAO FURIJA SPUSTIO NA NJEGA: Zbog grupne vrele akcije usledio KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je otkrio šta Stanislav Krofak planira u izolaciji sa Majom i Mionom, usledio haos u emisiji.

STANISLAV ISPLANIRAO SVINGERAJ U IZOLACIJI, ŠA SE KAO FURIJA SPUSTIO NA NJEGA: Zbog grupne vrele akcije usledio KARAMBOL!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", Stanislav Krofak Pantera je dobio priliku da objasni posećivanje svinger klubova, kao i ideju da ima grupne odnose u izolaciji, gde trenutno boravi sa Mionom Jovanović, ali i Majom Marinković i Nenadom Aleksićem Ša.

Gledaoci su odlučili da se našale sa njim, ali je u međuvremenu reagovao Ša, koji je zarežao na onog ko stoji iza pitanja, pa krenuo da psuje i vređa, dok se Krofak samo smejao:

- Tebi mora da je raj u izolaciji, četvoro vas je, možete da dogovorite svingeraj - glasilo je pitanje.

- Je*em u usta tog gledaoca koji je postavio to pitanje, ja se ne bavim svingerajima - rekao je besan Ša.

- Ne, ne, ja sam pričao već o tome - ogradio se Stanislav.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Inače, Ša danas proslavlja rođendan, a njegova porodica je poslala čestitke, u kojima mu je objasnila da Miona nije devojka za njega i da bi bilo bolje da u rijalitiju plovi bez nje:

- Dragi sine, srećan ti rođendan! Želim ti svu sreću ovog sveta, da suze, bol, bes zameniš osmehom, srećom, smehom. Ti to možeš, da vidim onog Nenada koji pleni dobrotom, ne svađa se. Ne radi to sebi, ne uništavaj svoje zdravlje i budućnost. Život je napolju, gledaj da što lakše provedeš dane. Treniraj, šetaj, tu su ti Matora, Marko, Žana i još mnogo ljudi. Druži se sa svima - glasila je majčina čestitka, dok ga je očeva rasplakala:

- Snaga ti treba da shvatiš i sebi se vratiš. Istinu sebi priznati treba, a ja te volim visoko iznad neba. Nemoj drugima sebe da daš, ti vrediš puno, to moraš da znaš. Evo ti ljubav sedoga dede koji želi da je kraj tebe. Ne dozvoli da te bilo ko vređa, jer to ne zaslužuješ. Svaka suza ovog starca puno boli jer te tvoj Kizoni beskrajno voli! Uz tebe sam, dišemo ko jedan - poručio je reperov otac Kiza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading