PORODICA NENADA ALEKSIĆA ŠA UZIMA STVARI U SVOJE RUKE: Priredili Mioni hladan tuš, gori od besa zbog ovih reči!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mionu Jovanović je sačekao bolan šamar realnosti od strane roditelja Nenada Aleksića Ša.

PORODICA NENADA ALEKSIĆA ŠA UZIMA STVARI U SVOJE RUKE: Priredili Mioni hladan tuš, gori od besa zbog ovih reči!

Foto: RTV PINK printscreen

Miona i Ša

U rijaliti šou-programu "Elita", danas se održava proslava rođendana Nenada Aleksića Ša, a ovim povodom su na adresu imanja u Šimanovcima stigli pokloni i čestitke za repera, među kojima je bila i nekoliko od članova porodice.

Njemu se ovom prilikom obratila majka, koja mu je dala vetar u leđa za nastavak rijalitija, a Mionu Jovanović, njegovu izabranicu, nisu ni spomenuli, čime su jasno stavili do znanja da više ne podržavaju njihovu vezu, koja je poprilično turbulentna i zbog koje reper želi da se disksvalifikuje:

 

- Dragi sine, srećan ti rođendan! Želim ti svu sreću ovog sveta, da suze, bol, bes zameniš osmehom, srećom, smehom. Ti to možeš, da vidim onog Nenada koji pleni dobrotom, ne svađa se. Ne radi to sebi, ne uništavaj svoje zdravlje i budućnost. Život je napolju, gledaj da što lakše provedeš dane. Treniraj, šetaj, tu su ti Matora, Marko, Žana i još mnogo ljudi. Druži se sa svima - glasila je majčina čestitka, dok ga je očeva rasplakala:

- Snaga ti treba da shvatiš i sebi se vratiš. Istinu sebi priznati treba, a ja te volim visoko iznad neba. Nemoj drugima sebe da daš, ti vrediš puno, to moraš da znaš. Evo ti ljubav sedoga dede koji želi da je kraj tebe. Ne dozvoli da te bilo ko vređa, jer to ne zaslužuješ. Svaka suza ovog starca puno boli jer te tvoj Kizoni beskrajno voli! Uz tebe sam, dišemo ko jedan - poručio je reperov otac Kiza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading